Beveiligingsbedrijf

Beveiligingsbedrijf nodig? De professionele beveiligers van Connect Security zijn 24/7 inzetbaar.

Getrainde beveiligers

Of het nu gaat om een kantoorpand, een winkel, een bouwplaats, of een zorginstelling: overal kunnen zich situaties voordoen die ervoor zorgen dat uw medewerkers, bezoekers en/of klanten zich (tijdelijk) minder veilig voelen of dat u uw bedrijfsactiviteiten (deels) moet stilleggen. Bijvoorbeeld als gevolg van een inbraak, vernieling of agressie.

Met bedrijfsbeveiliging door de getrainde beveiligers van Connect Security kunt u dit soort situaties zo veel mogelijk voorkomen. Zij zijn uw ogen en uw oren en weten precies hoe ze moeten handelen in verdachte situaties.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het beveiligen van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed
ad-hoc

Beveiligingsbedrijf Connect Security

Geen bedrijf is hetzelfde en zelfs bedrijven binnen dezelfde sector kunnen toch met heel verschillende uitdagingen op het gebied van beveiliging te maken krijgen. Om deze redenen bieden wij altijd maatwerk. We kijken naar uw specifieke situatie en selecteren vervolgens de beveiligers die hier het beste bij passen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten bedrijfsbeveiliging.

object

Objectbeveiliging

Bij objectbeveiliging gaat het om de beveiliging van objecten, zoals kantoorpanden. U kunt onze objectbeveiligers op verschillende manieren inzetten, bijvoorbeeld op de receptie en/of als surveillant. We denken graag met u mee over de beste oplossing in uw specifieke situatie.

Object beveiliging 2

Spoedbeveiliging

Soms kan het voorkomen dat u direct een beveiliger nodig heeft. Bijvoorbeeld in het geval van een brand of een inbraak. In dit soort situaties zijn wij binnen 1 à 2 uur ter plaatse. Maar ook in het geval van ziekte of vakantie van uw personeel kunt u een beroep op ons doen.

receptie

Receptiedienst

Onze speciaal opgeleide beveiligers dragen niet alleen zorg voor een vriendelijke ontvangst van uw bezoekers of gasten, maar zijn ook getraind om met bedreigende of onveilige situaties om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan telefonische of fysieke bedreiging of hulp bij ongevallen.

collectieve beveiliging

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiligers hebben een dubbele taak. Ze moeten ervoor zorgen dat uw klanten zich welkom voelen en ze moeten een scherp oog hebben voor afwijkend gedrag bij het winkelend publiek. De winkelbeveiligers van Connect Security beschikken over de skills die nodig zijn om ongewenste situaties snel de kop in te drukken.

Haven2

Havenbeveiliging

Havenbeveiliging is een specialisme op zich. Havens zijn immers een kwetsbaar doelwit van criminelen. Dankzij de professionele, ISPS-gecertificeerde beveiligers van Connect Security hebben criminelen geen schijn van kans.

winkelbeveiliging

Collectieve beveiliging

Heeft u geen budget voor eigen beveiliging voor uw kantoorpand of winkel? Dan is collectieve beveiliging een goede oplossing. Op die manier kunt u de kosten met andere panden en winkels op hetzelfde terrein delen en is er toch snel een beveiliger ter plaatse als het nodig is.

Overige beveiligingsdiensten

Als beveiligingsbedrijf kunt u ons ook inschakelen voor de volgende beveiligingsdiensten.

bouw

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsen zijn een geliefd doelwit van criminelen. Maar diefstal en vernieling hebben niet alleen tot gevolg dat u uw eigen materialen moet vervangen, de indirecte schade is vaak nog veel groter. Met bouwplaatsbeveiliging van Connect Security geeft u dieven en vandalen geen kans.

zorg

Zorgbeveiliging

In een zorginstelling kan het voorkomen dat bezoekers of cliënten vanuit bijvoorbeeld onmacht of verdriet op een onvoorspelbare manier reageren. Onze speciaal getrainde zorgbeveiligers weten precies hoe ze hiermee om moeten gaan. Zo worden zij regelmatig ingezet in psychiatrische klinieken.

toezicht

Toezichthouder en straatcoaches

Soms is er zoveel overlast in een wijk dat mensen zich niet meer veilig voelen in hun woning of buurt. De toezichthouders en straatcoaches van Connect Security gaan het gesprek aan met de overlastveroorzakers en werken nauw samen met bewoners, de politie en andere betrokkenen om problemen snel en accuraat op te lossen.

Recensies

De afgelopen jaren hebben wij voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

hillen-en-roosen

Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super.
Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra.
Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan.
Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

logo_gemeente-amsterdam

In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op korte termijn inzetten met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijp, de taal kent en cultuur kent maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

Scroll to Top