PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom vandalisme op de bouwplaats en kies voor professionele bouwplaatsbeveiliging.

Kies voor (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging

Jaarlijks wordt er voor tientallen miljoenen euro’s schade aangericht door diefstal en vernielingen op bouwplaatsen. Dit zorgt ervoor dat bouwprojecten vertraging oplopen en dat brengt hoge kosten met zich mee voor de bouwbranche.

Verklein het risico op schade als gevolg van vandalisme en diefstal en kies voor (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging door de ervaren en gekwalificeerde beveiligers van Connect Security.

Gekwalificeerde beveiligers

20+ jaar ervaring

Dag en nacht beschikbaar

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsbeveiliging

Beveilig uw bouwplaats met professionele beveiliging

Bouwplaatsen zijn vaak voorzien van veel en kostbare apparatuur. Ook komen er per dag heel wat mensen het bouwterrein op en af. Hierdoor kan het overzicht snel kwijtraken, waardoor het risico op diefstal toe kan nemen,

Diefstal van apparatuur en gereedschap is een vorm van directe schade. Als u geluk heeft, wordt deze schade vergoed door de verzekering, maar die keert niet altijd het volledige aanschafbedrag van de nieuwe materialen uit.

Kies voor professionele bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging is een vak apart. Denk hierbij aan benodigde certificaten, zoals een VCA-certificaat. Onze beveiligers zijn in het bezit van alle benodigde certificaten, waardoor u ervan verzekerd bent dat ze precies weten hoe te handelen in verschillende situaties.

Daarnaast volgen ze de Generieke Poort Instructie (GPI) en zijn ze in het bezit van een GPI-certificaat.

Verder weten ze dankzij hun BHV-certificaat exact hoe ze eerste hulp moeten verlenen, een beginnende brand moeten blussen en bouwplaats moeten ontruimen.

U kunt dag en nacht een beroep doen op onze beveiligers. Dat is belangrijk, omdat veel schade ‘s nachts veroorzaakt wordt. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Bouwplaatsbeveiliging

Meer weten over bouwbeveiliging?

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de beveiliging van uw bouwplaats? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor bouwbeveiliging te bespreken.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Bouwplaatsbeveiliging

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Bouwplaatsbeveiliging

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”

O.a. werkzaam in

U vindt ons o.a. in onderstaande plaatsen binnen Nederland.