Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom vertraging van uw project en kies voor professionele bouwplaatsbeveiliging. Dag en nacht.

kies voor (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging

Jaarlijks wordt voor tientallen miljoenen euro’s schade aangericht door diefstal en vernielingen op bouwplaatsen. Dit zorgt ervoor dat bouwprojecten vertraging oplopen en dat brengt hoge kosten met zich mee voor de bouwbranche.

Verklein het risico op schade als gevolg van vandalisme en diefstal en kies voor (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging door de ervaren en gekwalificeerde beveiligers van Connect Security.

  • Gekwalificeerde beveiligers
  • 15 jaar ervaring
  • Dag en nacht beschikbaar
bouw
bouw2

Voorkom hoge kosten met beveiliging van uw bouwplaats

Natuurlijk is het in elke sector vervelend om schade te lijden. Maar vooral in de bouw kunnen vandalisme en diefstal al snel een forse kostenpost worden. Dit komt doordat u op de bouwplaats zowel te maken heeft met directe als indirecte schade.

Diefstal van bijvoorbeeld apparatuur en gereedschap is een vorm van directe schade. Als u geluk heeft, wordt deze schade vergoed door de verzekering, maar die keert niet altijd het volledige aanschafbedrag van de nieuwe materialen uit.

Indirecte schade

Daarnaast heeft u te maken met indirecte schade. Dit zijn de kosten van de vertraging die ontstaat als u niet direct uw werkzaamheden weer kunt oppakken. Soms kunt u na een paar uur weer aan de slag en soms duurt het langer. In het ergste geval loopt uw bouwproject ernstige vertraging op en haalt u uw deadlines niet. De indirecte schade is vaak dus veel groter dan de directe.

Gelukkig kunt u beide vormen van schade eenvoudig voorkomen door uw bouwplaats te laten beveiligen. De beveiligers van Connect Security patrouilleren dag en nacht over uw bouwplaats en controleren iedereen die het terrein wil betreden. Zo krijgen ongewenste bezoekers geen schijn van kans.

Haven Bewaking

Waarom bouwplaatsbeveiliging van
Connect Security?

Bouwplaatsbeveiliging is een vak apart, waar aanvullende certificaten voor nodig zijn. Onze beveiligers zijn in het bezit van deze certificaten, waardoor u ervan verzekerd bent dat ze precies weten hoe te handelen in verschillende situaties.

Zo zijn ze dankzij hun VCA-certificaat volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving rond werken in de bouw en kunnen ze onveilige situaties snel herkennen en voorkomen.

Daarnaast volgen ze de Generieke Poort Instructie (GPI) en zijn ze in het bezit van een GPI-certificaat.

Verder weten ze dankzij hun BHV-certificaat exact hoe ze eerste hulp moeten verlenen, een beginnende brand moeten blussen en bouwplaats moeten ontruimen.

U kunt dag en nacht een beroep doen op onze beveiligers. Dat is belangrijk, omdat veel schade ‘s nachts veroorzaakt wordt. ‘s Nachts is er immers minder toezicht, waardoor kwaadwillenden ongestoord hun gang kunnen gaan.

Verder denken onze beveiligers actief met u mee over hoe u de beveiliging van uw bouwplaats kunt verbeteren. Dankzij hun ruime ervaring met het beveiligen van verschillende bouwplaatsen kunnen ze vaak adviezen geven waar u zelf nog niet aan had gedacht. Die persoonlijke aandacht voor onze klanten is wat ons onderscheidt.

Loop geen onnodig risico meer en regel direct professionele beveiliging voor uw bouwplaats.

Meer weten over bouwbeveiliging?

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de beveiliging van uw bouwplaats? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de voordelen van bouwbeveiliging door Connect Security.

Recensies

De afgelopen jaren hebben wij voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

hillen-en-roosen

Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super.
Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra.
Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan.
Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

logo_gemeente-amsterdam

In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op korte termijn inzetten met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijp, de taal kent en cultuur kent maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

Scroll to Top