PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Beveiliging inhuren

Beveiliging inhuren? De ervaren beveiligers van Connect Security staan 24/7 voor u klaar.

Laat uw bedrijfsprocessen ongestoord doorgaan

Wilt u beveiliging inhuren voor uw object, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? De beveiligers van Connect Security staan 24/7 voor u klaar en zijn in het geval van spoed binnen 1 à 2 uur ter plaatse. Zo zorgen wij ervoor dat de bedrijfsprocessen ongestoord kunnen doorgaan.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf of instelling te beveiligen? We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

20+ jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Beveiliging inhuren
coronabeveiliging

Waarvoor u ons kunt inzetten

Connect Security heeft ruime ervaring met verschillende soorten beveiliging.

Zo kunt u onze beveiligers inzetten om uw object te beveiligen tegen inbraak, vandalisme en onruststokers. Onze objectbeveiligers zitten op de receptie van uw bedrijf, waar ze zorgen voor de controle en registratie van bezoekers, ze lopen aan het einde van de dag de brand- en sluitronde en ze letten op onveilige en verdachte situaties. Objectbeveiliging is overigens uitstekend te combineren met collectieve beveiliging. U deelt de kosten van de beveiliging dan met de andere bedrijven op uw terrein en in het geval van nood is er snel een beveiliger ter plaatse.

Winkelbeveiliging

Ook kunt u bij ons terecht voor winkelbeveiliging. Onze winkelbeveiligers zijn speciaal getraind om kwaadwillenden uit het winkelend publiek te vissen en snel op te treden bij ongewenste situaties.

Beveiliging inhuren
Beveiliging inhuren

Zorgbeveiliging

Een andere beveiligingsdienst waar wij veel ervaring mee hebben, is zorgbeveiliging. Onze speciaal getrainde beveiligers worden regelmatig opgeroepen om bij te springen in psychiatrische klinieken.

Bouwplaatsbeveiliging

Verder kunt u ons inschakelen voor bouwplaatsbeveiliging. Bouwplaatsen zijn een geliefd doelwit voor criminelen, en diefstal en vandalisme brengen forse schadeposten met zich mee. De speciaal opgeleide bouwplaatsbeveiligers van Connect Security zijn in het bezit van alle certificaten die verplicht zijn op de bouwplaats. Zo bent u er zeker van dat ze precies weten hoe ze moeten handelen in verschillende situaties.

Beveiliging inhuren
Beveiliging inhuren

Havenbeveiliging

Ook voor havenbeveiliging kunt u bij ons terecht. Onze havenbeveiligers zijn ISPS-gecertificeerd en weten precies wat ze moeten doen om de kans op criminele activiteiten zo klein mogelijk te maken.

Receptiedienst

Onze receptiediensten zijn geschikt voor bedrijven die de voordelen van een beveiliger en een receptionist willen combineren. Een beveiliger op de receptie zorgt voor een hartelijke ontvangst van uw bezoekers en een veilig gevoel van uw medewerkers, maar is ook getraind om met bedreigende of onveilige situaties om te gaan.

Beveiliging inhuren
Beveiliging inhuren

Straatcoaches en Toezichthouders

Tot slot bent u bij ons aan het juiste adres voor speciaal opgeleide straatcoaches en toezichthouders, die u kunt inzetten bij overlast in uw buurt. Zij gaan het gesprek aan met overlastgevers en zorgen er samen met de buurtbewoners voor dat iedereen zich weer veilig voelt.

Beveiliging op maat

Een kantoorpand is geen winkel en een winkel is geen ziekenhuis. Daarom geven wij geen algemene beveiligingsadviezen, maar stellen we een beveiligingsplan op maat voor u samen. Vervolgens zorgen wij voor de juiste beveiligers op de juiste plek.

Bent u erover uit dat u beveiligers wilt inhuren van Connect Security? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Beveiliging inhuren

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Beveiliging inhuren

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”