PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Objectbeveiliging

De speciaal getrainde beveiligers van Connect Security zijn breed inzetbaar. Dag en nacht.

Objectbeveiliging inzetten

Objectbeveiliging is de meest voorkomende vorm van beveiliging. Onze goed getrainde objectbeveiligers zijn dan ook op verschillende plekken inzetbaar. Denk hierbij aan kantoorpanden, hotels, ziekenhuizen en openbare ruimtes zoals musea en onderwijsinstellingen waar ongewenste bezoekers kunnen optreden.

Het kan bij dit type beveiliging gaan om meer ‘klassieke’ beveiliging, maar ook om receptiediensten.

Objectbeveiliging kan uitstekend gecombineerd worden met collectieve beveiliging samen met andere bedrijfspanden in de nabije omgeving. Zo houdt u de kosten laag, maar is er in het geval van nood toch snel een beveiliger ter plaatse.

20+ jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Objectbeveiliging
Objectbeveiliging

Receptiediensten en toegangscontrole

Onze objectbeveiligers zijn breed opgeleid en kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Zo zitten ze vaak op de receptie van een bedrijf, waar ze zorgen voor de controle en registratie van bezoekers. Op deze manier voorkomen ze dat ongewenste bezoekers of pakketjes het pand binnenkomen. De aanwezigheid van beveiliging op de receptie geeft uw medewerkers en bezoekers een gevoel van veiligheid, maar zorgt er ook voor dat ongewenste bezoekers buiten blijven.

Brand- en sluitrondes

Een andere belangrijke taak van onze objectbeveiligers is het openen en sluiten van kantoorpanden. ‘s Ochtends ontgrendelen ze het pand, zodat uw medewerkers naar binnen kunnen en ‘s avonds sluiten ze het pand weer af na een zogeheten ‘brand- en sluitronde’.

Tijdens deze controlerondes checkt de objectbeveiliger onder andere of er geen personeel meer in het pand aanwezig is, of alle ramen en deuren zijn afgesloten en of er geen (brand)gevaarlijke situaties of verdachte situaties zijn. Aan het eind van de ronde schakelen ze de verlichting uit en activeren ze het (brand)alarm.

Objectbeveiliging

Breed opgeleide objectbeveiligers

Onze objectbeveiligers zijn breed opgeleid. Het ene moment zijn ze bezig met brand- en sluitrondes, terwijl ze op een andere locatie vooral als gastheer of gastvrouw fungeren.

Hierdoor kunnen alle objectbeveiligers van Connect Security snel schakelen tussen diverse taken. Bovendien hebben ze een strenge selectieprocedure doorlopen.

Onze objectbeveiligers  gaan écht een stapje verder en denken actief met u mee over hoe de beveiliging van uw object beter kan. Die persoonlijke aandacht voor onze klanten is onze onderscheidende kracht.

Bij ons zit u niet vast aan een langdurig contract. Wij zijn er dag en nacht als u ons nodig heeft.

Objectbeveiliging inhuren bij Connect Security

Op zoek naar de juiste objectbeveiliger voor uw locatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij kijken altijd naar uw wensen en zorgen voor een passende offerte op maat.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Objectbeveiliging

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Objectbeveiliging

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”