Objectbeveiliging

De speciaal getrainde beveiligers van Connect Security zijn breed inzetbaar. Dag en nacht.

Stop ongewenste bezoekers

Objectbeveiliging is de meest voorkomende vorm van beveiliging. Niemand zit immers te wachten op ongewenste bezoekers die schade aanrichten of onrust veroorzaken. Onze goed getrainde objectbeveiligers zijn dan ook op verschillende plekken te vinden, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en bibliotheken.

Het kan bij dit type beveiliging gaan om meer ‘klassieke’ beveiliging, maar ook om portiers- en receptiediensten.

En wist u dat objectbeveiliging uitstekend gecombineerd kan worden met collectieve beveiliging samen met andere bedrijfspanden op uw terrein? Zo houdt u de kosten laag, maar is er in het geval van nood toch snel een beveiliger ter plaatse.

Meer weten over objectbewaking door Connect Security? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed
Object beveiliging 2
receptie

Receptiediensten en toegangscontrole

Onze objectbeveiligers zijn breed opgeleid en kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Zo zitten ze vaak op de receptie van een bedrijf, waar ze zorgen voor de controle en registratie van bezoekers. Op deze manier voorkomen ze dat ongewenste bezoekers of pakketjes het pand binnenkomen. De aanwezigheid van beveiliging op de receptie geeft uw medewerkers en bezoekers een gevoel van veiligheid, maar schrikt kwaadwillenden juist af.

Brand- en sluitrondes

Een andere belangrijke taak van onze objectbeveiligers is het openen en sluiten van kantoorpanden. ‘s Ochtends ontgrendelen ze het pand, zodat uw medewerkers naar binnen kunnen en ‘s avonds sluiten ze het pand weer af na een zogeheten ‘brand- en sluitronde’.

Tijdens deze controlerondes checkt de objectbeveiliger onder andere of er geen personeel meer in het pand aanwezig is, of alle ramen en deuren zijn afgesloten en of er geen (brand)gevaarlijke situaties of verdachte situaties zijn. Aan het eind van de ronde schakelen ze de verlichting uit en activeren ze het (brand)alarm.

winkelbeveiliging2
bouw

Preventieve controlerondes

Het is ook mogelijk om objectbeveiliging in te zetten voor preventieve controlerondes, bijvoorbeeld bij objecten of terreinen waar kostbare spullen worden geproduceerd of opgeslagen. In dit geval maakt de beveiliger buiten een controleronde om uw pand, waarbij hij let op onveilige en verdachte situaties. Denk hierbij aan verdachte auto’s of personen die zich ophouden rondom uw terrein of rondslingerend materiaal dat gebruikt zou kunnen worden om uw pand binnen te komen.

Waarom objectbewaking van Connect Security?

Het takenpakket van een objectbeveiliger is zeer divers. Op het ene moment is hij vooral gastheer en op een ander moment controleert hij goederen, of loopt hij brand- en sluitrondes.

Alle objectbeveiligers bij Connect Security zijn dus breed inzetbaar en kunnen snel schakelen tussen diverse taken. Bovendien hebben ze een strenge selectieprocedure doorlopen.

Onze objectbeveiligers zijn uw ogen en oren en geven u advies om de veiligheid van uw personeel en bezoekers te vergroten. Ze gaan dus echt een stapje verder en denken actief met u mee over hoe de beveiliging van uw object beter kan. Die persoonlijke aandacht voor onze klanten is onze onderscheidende kracht.

Bovendien zit u bij ons niet vast aan een langdurig contract. Wij zijn er dag en nacht voor u als u ons nodig heeft en we passen onze dienstverlening continu aan aan uw behoefte.

Meer weten over onze objectbeveiliging?

Wij zijn benieuwd met welke specifieke uitdagingen u te maken heeft. Op basis hiervan ontvangt u een advies op maat en selecteren wij voor u de beveiligers met de juiste ervaring en kwalificaties.

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met onze objectbeveiligers te werken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Recensies

De afgelopen jaren hebben wij voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

hillen-en-roosen

Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super.
Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra.
Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan.
Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

logo_gemeente-amsterdam

In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op korte termijn inzetten met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijp, de taal kent en cultuur kent maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

Scroll to Top