Objectbeveiliging

De speciaal getrainde beveiligers van Connect Security zijn breed inzetbaar. Dag en nacht.

Objectbeveiliging inzetten

Objectbeveiliging is de meest voorkomende vorm van beveiliging. Onze goed getrainde objectbeveiligers zijn dan ook op verschillende plekken inzetbaar. Denk hierbij aan kantoorpanden, hotels, ziekenhuizen en openbare ruimtes zoals musea en onderwijsinstellingen waar ongewenste bezoekers kunnen optreden.

Het kan bij dit type beveiliging gaan om meer ‘klassieke’ beveiliging, maar ook om receptiediensten.

Objectbeveiliging kan uitstekend gecombineerd worden met collectieve beveiliging samen met andere bedrijfspanden in de nabije omgeving. Zo houdt u de kosten laag, maar is er in het geval van nood toch snel een beveiliger ter plaatse.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed
Winkelbeveiliging-2
Toezichthouder-1

Receptiediensten en toegangscontrole

Onze objectbeveiligers zijn breed opgeleid en kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Zo zitten ze vaak op de receptie van een bedrijf, waar ze zorgen voor de controle en registratie van bezoekers. Op deze manier voorkomen ze dat ongewenste bezoekers of pakketjes het pand binnenkomen. De aanwezigheid van beveiliging op de receptie geeft uw medewerkers en bezoekers een gevoel van veiligheid, maar zorgt er ook voor dat ongewenste bezoekers buiten blijven.

Brand- en sluitrondes

Een andere belangrijke taak van onze objectbeveiligers is het openen en sluiten van kantoorpanden. ‘s Ochtends ontgrendelen ze het pand, zodat uw medewerkers naar binnen kunnen en ‘s avonds sluiten ze het pand weer af na een zogeheten ‘brand- en sluitronde’.

Tijdens deze controlerondes checkt de objectbeveiliger onder andere of er geen personeel meer in het pand aanwezig is, of alle ramen en deuren zijn afgesloten en of er geen (brand)gevaarlijke situaties of verdachte situaties zijn. Aan het eind van de ronde schakelen ze de verlichting uit en activeren ze het (brand)alarm.

Objectbeveiliging 3

Breed opgeleide objectbeveiligers

Onze objectbeveiligers zijn breed opgeleid. Het ene moment zijn ze bezig met brand- en sluitrondes, terwijl ze op een andere locatie vooral als gastheer of gastvrouw fungeren.

Hierdoor kunnen alle objectbeveiligers van Connect Security snel schakelen tussen diverse taken. Bovendien hebben ze een strenge selectieprocedure doorlopen.

Onze objectbeveiligers  gaan écht een stapje verder en denken actief met u mee over hoe de beveiliging van uw object beter kan. Die persoonlijke aandacht voor onze klanten is onze onderscheidende kracht.

Bij ons zit u niet vast aan een langdurig contract. Wij zijn er dag en nacht als u ons nodig heeft.

Objectbeveiliging inhuren bij Connect Security?

Op zoek naar de juiste objectbeveiliger voor uw locatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij kijken altijd naar uw wensen en zorgen voor een passende offerte op maat.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Scroll to Top