Beveiligingsdiensten

Connect Security zorgt voor beveiliging op maat. Als het moet met spoed, binnen 1 à 2 uur ter plaatse.

Verschillende beveiligingsdiensten

Bent u op zoek naar professionele beveiliging van uw kantoorpand, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? Beveiligingsbedrijf Connect Security zorgt voor beveiliging op maat en dat al meer dan 15 jaar!

Benieuwd hoe Connect Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed
Beveiligingsdiensten 2

Beveiliging op maat

Of het nu gaat om preventieve beveiliging bij een bouwplaats of kantoor of om gespecialiseerde zorgbeveiliging; wij zorgen altijd voor beveiliging op maat.

Ieder bedrijf of instelling brengt een geheel eigen veiligheidsrisico met zich mee. Daarom hebben wij geen standaardaanpak, maar bieden we altijd maatwerk. Samen met u brengen wij in kaart waar binnen uw bedrijf de beveiligingsrisico’s liggen. Vervolgens selecteren wij de juiste beveiligers voor uw specifieke situatie.

U kunt bij ons terecht voor de volgende typen beveiligingsdiensten:

Object beveiliging banner

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is de meest voorkomende vorm van beveiliging. Onze goed getrainde objectbeveiligers zijn dan ook op verschillende plekken inzetbaar. Denk hierbij aan kantoorpanden, hotels, ziekenhuizen en openbare ruimtes zoals musea en onderwijsinstellingen waar ongewenste bezoekers kunnen optreden.

Spoedbeveiliging banner

Spoedbeveiliging

In sommige gevallen kan er met spoed een gespecialiseerde beveiliger nodig zijn. Bijvoorbeeld bij onverwachte situaties zoals: uitval of ziekte van personeel, brand, inbrak, demonstraties of stroomstoringen. Bij spoedaanvragen zijn wij binnen 1 à 2 uur ter plaatse.

Receptiediensten banner

Receptiedienst

Een gastvrij ontvangst is het visitekaartje van uw bedrijf. Onze professionele beveiligers zorgen ervoor dat bezoekers zich welkom én veilig voelen. Zij zijn getraind om als de oren en ogen van het bedrijf te fungeren. Ook bij ziekte of vakantie van vaste medewerkers kunnen wij (tijdelijke) ondersteuning bieden.

Winkelbeveiliging banner

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging is een specialisme op zich in de beveiligingsbranche. Een winkelbeveiliger moet gastvrij zijn, maar ook oog hebben voor afwijkend gedrag. Daarnaast moet hij snel optreden bij winkeldiefstal of ongewenst gedrag. De getrainde winkelbeveiligers van Connect Security zijn flexibel en kunnen snel schakelen.

Havenbeveiliging banner

Havenbeveiliging

Havens zijn een gewild doelwit van criminele activiteiten. Via havens kunnen immers grote hoeveelheden verdovende middelen ons land in- en uitgebracht worden en in het geval van diefstal is de buit vaak groot. Een strenge toegangscontrole is dus essentieel. Onze beveiligers zijn speciaal getraind om preventief te controleren en op te treden indien nodig.

Collectieve beveiliging banner

Collectieve beveiliging

Vervelende situaties zoals diefstal, inbraak en agressie doen zich zowel bij grotere als kleinere bedrijven voor. Als klein bedrijf heeft u echter niet altijd het budget om eigen beveiliging voor uw pand te regelen. Collectieve beveiliging zorgt voor een veilige omgeving waar het risico op diefstal en ongewenst gedrag beperkt wordt.

Overige beveiligingsdiensten

Naast bedrijfsbeveiliging kunt u ons inschakelen voor de volgende beveiligingsdiensten.

Bouwplaatsbeveiliging banner

Bouwplaatsbeveiliging

Jaarlijks wordt er voor tientallen miljoenen euro’s schade aangericht door diefstal en vernielingen op bouwplaatsen. Verklein het risico op schade als gevolg van vandalisme en diefstal en kies voor (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging door de ervaren en gekwalificeerde beveiligers van Connect Security.

Zorgbeveiliging miniatuur

Zorgbeveiliging

Zorginstellingen krijgen regelmatig te maken met onvoorspelbare situaties. Bijvoorbeeld door kwetsbare patiënten die vanuit onmacht een dreigende situatie voor medewerkers en bezoekers kunnen veroorzaken. In deze gevallen is het noodzakelijk om preventief een gespecialiseerde zorgbeveiliger ter plaatse te hebben.

Toezichthouder banner

Toezichthouder en straatcoaches

Soms kan een situatie in de buurt of bij winkelcentra zo uit de hand lopen, waardoor er hulp nodig is. Denk hierbij aan overlast van hangjongeren, drugs- of alcoholgebruik op straat, overlast op straat of bij winkels en autobranden

Een straatcoach of toezichthouder zorgt voor een veilige situatie en preventieve controle.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Scroll to Top