PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Beveiligingsdiensten

Connect Security zorgt voor beveiliging op maat.
Als het moet met spoed, binnen 1 à 2 uur ter plaatse.

Verschillende beveiligingsdiensten

Bent u op zoek naar professionele beveiliging van uw kantoorpand, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? Beveiligingsbedrijf Connect Security zorgt voor beveiliging op maat en dat al meer dan 20 jaar!

Benieuwd hoe Connect Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

20+ jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Beveiligingsdiensten

Beveiliging op maat

Of het nu gaat om preventieve beveiliging bij een bouwplaats of kantoor of om gespecialiseerde zorgbeveiliging; wij zorgen altijd voor beveiliging op maat.

Ieder bedrijf of instelling brengt een geheel eigen veiligheidsrisico met zich mee. Daarom hebben wij geen standaardaanpak, maar bieden we altijd maatwerk. Samen met u brengen wij in kaart waar binnen uw bedrijf de beveiligingsrisico’s liggen. Vervolgens selecteren wij de juiste beveiligers voor uw specifieke situatie.

U kunt bij ons terecht voor de volgende typen beveiligingsdiensten:

Meest gekozen beveiligingsdiensten

Deze beveiligingsdiensten worden het meest gekozen door onze klanten.

Beveiligingsdiensten

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is de meest voorkomende vorm van beveiliging. Onze goed getrainde objectbeveiligers zijn dan ook op verschillende plekken inzetbaar. Denk hierbij aan kantoorpanden, hotels, ziekenhuizen en openbare ruimtes zoals musea en onderwijsinstellingen waar ongewenste bezoekers kunnen optreden.

Objectbeveiliging
Beveiligingsdiensten

Spoedbeveiliging

In sommige gevallen kan er met spoed een gespecialiseerde beveiliger nodig zijn. Bijvoorbeeld bij onverwachte situaties zoals: uitval of ziekte van personeel, brand, inbraak, demonstraties of stroomstoringen. Bij spoedaanvragen zijn we binnen 1 à 2 uur ter plaatse.

Spoedbeveiliging
Beveiligingsdiensten

Receptiedienst

Een gastvrije ontvangst is het visitekaartje van uw bedrijf. Onze professionele beveiligers zorgen ervoor dat bezoekers zich welkom én veilig voelen. Ze zijn getraind om als de oren en ogen van het bedrijf te fungeren. Ook bij ziekte of vakantie van vaste medewerkers kunnen we (tijdelijke) ondersteuning bieden.

Receptiedienst
Beveiligingsdiensten

Winkelbeveiliging

Met alle toenemende regelgevingen en maatregelen kan het raadzaam zijn om preventief voor winkelbeveiliging te zorgen. Onze beveiligers zijn getraind op verdachte situaties en zorgen ervoor dat diefstal beperkt of voorkomen kan worden.

Winkelbeveiliging
Beveiligingsdiensten

Havenbeveiliging

Havens zijn een gewild doelwit van criminele activiteiten. Via havens kunnen immers grote hoeveelheden verdovende middelen ons land in- en uitgebracht worden en in het geval van diefstal is de buit vaak groot. Een strenge toegangscontrole is dus essentieel. Onze beveiligers zijn speciaal getraind om preventief te controleren en op te treden indien nodig.

Havenbeveiliging
Beveiligingsdiensten

Collectieve beveiliging

Vervelende situaties zoals diefstal, inbraak en agressie doen zich zowel bij grotere als kleinere bedrijven voor. Als klein bedrijf heeft u echter niet altijd het budget om eigen beveiliging voor uw pand te regelen. Collectieve beveiliging zorgt voor een veilige omgeving waar het risico op diefstal en ongewenst gedrag beperkt wordt.

Collectieve beveiliging

Overige beveiligingsdiensten

Naast bedrijfsbeveiliging kunt u ons inschakelen voor de volgende beveiligingsdiensten.

Beveiligingsdiensten

Bouwplaatsbeveiliging

Jaarlijks wordt er voor tientallen miljoenen euro’s schade aangericht door diefstal en vernielingen op bouwplaatsen. Verklein het risico op schade als gevolg van vandalisme en diefstal en kies voor (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging door de ervaren en gekwalificeerde beveiligers van Connect Security.

Bouwplaatsbeveiliging
Beveiligingsdiensten

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging is een vak apart. De emoties kunnen immers hoog oplopen in een zorginstelling. Onze zorgbeveiligers zijn speciaal getraind om met dit soort lastige situaties om te gaan. Ze kunnen ingezet worden in ziekenhuizen, maar hebben ook veel ervaring met psychiatrische patiënten.

Beveiligingsdiensten

Toezichthouder en straatcoaches

Soms kan een situatie in de buurt of bij winkelcentra zo uit de hand lopen, waardoor er hulp nodig is. Denk hierbij aan overlast van hangjongeren, drugs- of alcoholgebruik op straat, overlast op straat of bij winkels en autobranden

Een straatcoach of toezichthouder zorgt voor een veilige situatie en preventieve controle.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Beveiligingsdiensten

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”

Beveiligingsdiensten

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”