Beveiligingsdiensten

Connect Security is als allround beveiligingsbedrijf hét adres voor diverse beveiligingsdiensten.

Verschillende beveiligingsdiensten

Bent u op zoek naar professionele beveiliging van uw kantoorpand, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? Connect Security is een beveiligingsbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring met verschillende beveiligingsdiensten. Welke beveiligingsuitdaging u ook heeft, bij onze getrainde beveiligers bent u in goede handen.

Benieuwd hoe Connect Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed
ad-hoc

Beveiligingsdiensten op maat

Een kantoorpand op de Amsterdamse Zuidas of een productiehal op een afgelegen industrieterrein. Een supermarkt in een achterbuurt of een luxe warenhuis in een stadscentrum. Een ziekenhuis of een psychiatrische instelling.

Al deze bedrijven en instellingen brengen geheel eigen veiligheidsrisico’s met zich mee. Daarom hebben wij geen standaardaanpak, maar bieden we altijd maatwerk. Samen met u brengen wij in kaart waar binnen uw bedrijf de beveiligingsrisico’s liggen. Vervolgens selecteren wij de juiste beveiligers voor uw specifieke situatie.

U kunt bij ons terecht voor de volgende typen beveiligingsdiensten.

object

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging betreft de beveiliging van objecten, zoals kantoorpanden, musea en hotels. Objectbeveiligers zitten vaak op de receptie van een bedrijf en/of ze dragen zorg voor het openen en sluiten van het pand. Ze checken of al uw personeel het pand verlaten heeft en of er geen onveilige situaties zijn ontstaan. Zo kunt u aan het einde van uw werkdag met een gerust hart naar huis gaan.

Object beveiliging 2

Ad-hoc beveiliging

Binnen elk bedrijf doen zich situaties voor waar u niet op zit te wachten. Denk bijvoorbeeld aan een brand, inbraak of demonstratie, waardoor u met spoed beveiligers nodig heeft om de rust te bewaken. In het geval van nood zijn wij binnen 1 à 2 uur ter plaatse. Maar ook als uw eigen personeel ziek is of op vakantie, kunt u een beroep op ons doen.

receptie

Receptiediensten

Onze speciaal opgeleide beveiligers dragen niet alleen zorg voor een vriendelijke ontvangst van uw bezoekers of gasten, maar zijn ook getraind om met bedreigende of onveilige situaties om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan telefonische of fysieke bedreiging of hulp bij ongevallen.

winkelbeveiliging 2

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging is een specialisme op zich. Een supermarkt in een achterbuurt vraagt immers om een heel andere aanpak dan de beveiliging van een groot warenhuis in de stad. Onze winkelbeveiligers beschikken over het scherpe oog dat nodig is om ongewenste situaties snel de kop in te drukken.

Haven2

Havenbeveiliging

Havens zijn een kwetsbaar doelwit van criminelen en moeten om deze reden aan strenge beveiligingseisen voldoen. De havenbeveiligers van Connect Security zijn ISPS-gecertificeerd en speciaal getraind om snel te kunnen handelen in bedreigende situaties.

winkelbeveiliging

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging is dé oplossing voor bedrijven en winkels met een beperkt budget, die toch graag professionele beveiliging willen inzetten. Onze beveiligers verdelen hun aandacht in dit geval over verschillende panden op uw terrein. Het voordeel voor u is dat u de kosten kunt delen en dat er in het geval van een calamiteit snel een beveiliger ter plaatse is.

Overige beveiligingsdiensten

Naast bedrijfsbeveiliging kunt u ons inschakelen voor de volgende beveiligingsdiensten.

bouw

Bouwplaatsbeveiliging

Diefstal en vandalisme op bouwplaatsen heeft grote gevolgen. U heeft immers niet alleen te maken met directe schade aan uw materialen, maar ook met mogelijke indirecte schade, doordat de bouw vertraging oploopt. Onze bouwplaatsbeveiligers beschikken over alle verplichte certificaten, waardoor ze precies weten hoe ze moeten handelen in verschillende situaties.

zorg

Zorgbeveiliging

Bezoekers of cliënten in zorginstellingen kunnen vanuit onmacht of verdriet soms op een onvoorspelbare manier reageren, waardoor de veiligheid in de zorginstelling in het gedrang komt. Onze zorgbeveiligers zijn speciaal opgeleid om hiermee om te gaan. Ze worden bijvoorbeeld regelmatig ingezet in psychiatrische instellingen.

toezicht

Toezicht en straatcoaches

Soms veroorzaken jongeren in hun buurt dusdanig veel overlast dat mensen zich niet meer veilig voelen in hun huis of op straat. In dit geval kunnen straatcoaches en toezichthouders uitkomst bieden. Zij gaan in gesprek met de overlastgevers en betrekken buurtbewoners bij het oplossen van problemen in de buurt. Met als doel dat iedereen zich weer veilig voelt in zijn huis én op straat.

Recensies

De afgelopen jaren hebben wij voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

hillen-en-roosen

Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super.
Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra.
Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan.
Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

logo_gemeente-amsterdam

In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op korte termijn inzetten met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijp, de taal kent en cultuur kent maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

Scroll to Top