PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Toezichthouder en straatcoach

Een veiligere buurt met behulp van toezichthouder en/of straatcoach

Veilige situaties met een toezichthouder en/of straatcoach

Door verschillende situaties kan er een onveilig gevoel ontstaan in de buurt. Soms kan dit zo uit de hand lopen, waardoor er hulp nodig is.

Denk hierbij aan:

Overlast van hangjongeren;

Drugs- of alcoholgebruik op straat;

Overlast bij speeltuinen, portieken of winkels;

Autobranden.

Door preventief toezicht te houden kan een toezichthouder of straatcoach zorgen dat er een veilig gevoel ontstaat en overlast voorkomen wordt.

Herstel het gevoel van veiligheid in uw buurt

Nauw contact met gemeente en politie

20+ jaar ervaring in uiteenlopende situaties

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Toezichthouder/straatcoach
Toezichthouder/straatcoach

Het verschil tussen een toezichthouder en een straatcoach

Hoewel het werk van toezichthouders en straatcoaches erg op elkaar lijkt, zijn er toch enkele verschillen.

Onze toezichthouders zijn preventief aanwezig op locaties waar zich regelmatig problemen voordoen, zoals woonwijken, winkelcentra en treinstations. Ze surveilleren door het gebied en spreken mensen op gepaste wijze aan op hun gedrag. Ze zijn de ogen en oren van de gemeente in de wijk en staan in nauw contact met de politie. Ze zorgen ervoor dat de buurt leefbaar blijft en proberen de kans op inbraken, vandalisme en overlast zo veel mogelijk in te perken. Een toezichthouder heeft daarbij niet dezelfde bevoegdheden als een BOA of een politieagent.

Straatcoach

Een straatcoach richt zich specifiek op jongeren die overlast veroorzaken. Ze brengen in kaart wat de achtergrond is van deze jongeren, wat hun beweegredenen zijn en met welke problemen zij kampen. Vervolgens proberen ze een band met hen te bouwen. Daarbij spreken ze jongeren niet alleen aan op wangedrag, maar geven ze ook complimenten voor goed gedrag. En doordat ze meer op gelijke voet staan met de jongeren, kunnen ze gemakkelijker contact met hen maken. Dit komt de rust en veiligheid in de wijk ten goede.

Toezichthouder/straatcoach

Toezichthouders en straatcoaches van
Connect Security

De ene gemeente is de andere niet en elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Daarom bekijken we per geval welke toezichthouders en/of straatcoaches we inzetten. Zij werken nauw samen met bewoners, de politie en andere betrokkenen, zodat veiligheidsproblemen snel en accuraat worden opgelost.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Toezichthouder/straatcoach

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Toezichthouder/straatcoach

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”