PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Werken in de beveiliging

Connect Security is altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven beveiligers. Solliciteer vandaag nog.

Wij hebben jouw hulp nodig

Er kunnen zich allerlei situaties voordoen waardoor mensen zich (tijdelijk) minder veilig voelen. Bijvoorbeeld bij een inbraak, diefstal of agressie.

Bij Connect Security hebben we er onze missie van gemaakt dit gevoel van veiligheid zo snel mogelijk te herstellen én ervoor te zorgen dat bedrijfsprocessen zoveel mogelijk ongehinderd door kunnen gaan.

En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Ben jij een enthousiaste en gedreven beveiliger en wil jij werken bij een beveiligingsbedrijf dat jou niet als een nummer ziet, maar als een persoon met unieke talenten en kwaliteiten? En vind je het net zo belangrijk als wij om altijd een stapje extra te zetten voor de klant?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Vul het formulier hieronder in en we nemen snel contact met je op.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Zet een stapje extra voor de klant

Jij bent een persoon met unieke talenten en kwaliteiten

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Werken in de beveiliging
Werken in de beveiliging

Afstand tot de arbeidsmarkt

Bij Connect Security vinden we het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Daarom nodigen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van harte uit te solliciteren.

We hebben al meerdere mensen in een lastige positie mogen begeleiden naar een baan als beveiliger.

Solliciteer nu

Wil je zelf ervaren hoe het is om als beveiliger te werken?

Bekijk vacatures

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Werken in de beveiliging

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Werken in de beveiliging

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”