Beveiligingsbedrijf

Beveiligingsbedrijf nodig? De professionele beveiligers van Connect Security zijn 24/7 inzetbaar.

Getrainde beveiligers

Of het nu gaat om een kantoorpand, een winkel, een bouwplaats, of een zorginstelling: overal kunnen zich situaties voordoen die ervoor zorgen dat uw medewerkers, bezoekers en/of klanten zich (tijdelijk) minder veilig voelen of dat u uw bedrijfsactiviteiten (deels) moet stilleggen. Bijvoorbeeld als gevolg van een inbraak, vernieling of agressie.

Met bedrijfsbeveiliging door de getrainde beveiligers van Connect Security kunt u dit soort situaties zo veel mogelijk voorkomen. Zij zijn uw ogen en uw oren en weten precies hoe ze moeten handelen in verdachte situaties.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het beveiligen van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed
Beveiligingsdiensten 2

Beveiligingsbedrijf Connect Security

Geen bedrijf is hetzelfde en zelfs bedrijven binnen dezelfde sector kunnen toch met heel verschillende uitdagingen op het gebied van beveiliging te maken krijgen. Om deze redenen bieden wij altijd maatwerk. We kijken naar uw specifieke situatie en selecteren vervolgens de beveiligers die hier het beste bij passen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten bedrijfsbeveiliging.

Object beveiliging banner

Objectbeveiliging

Bij objectbeveiliging gaat het om de beveiliging van objecten, zoals kantoorpanden. U kunt onze objectbeveiligers op verschillende manieren inzetten, bijvoorbeeld op de receptie en/of als surveillant. We denken graag met u mee over de beste oplossing in uw specifieke situatie.

Spoedbeveiliging banner

Spoedbeveiliging

Soms kan het voorkomen dat u direct een beveiliger nodig heeft. Bijvoorbeeld in het geval van een brand of een inbraak. In dit soort situaties zijn wij binnen 1 à 2 uur ter plaatse. Maar ook in het geval van ziekte of vakantie van uw personeel kunt u een beroep op ons doen.

Receptiediensten banner

Receptiedienst

Onze speciaal opgeleide beveiligers dragen niet alleen zorg voor een vriendelijke ontvangst van uw bezoekers of gasten, maar zijn ook getraind om met bedreigende of onveilige situaties om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan telefonische of fysieke bedreiging of hulp bij ongevallen.

Winkelbeveiliging banner

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiligers hebben een dubbele taak. Ze moeten ervoor zorgen dat uw klanten zich welkom voelen en ze moeten een scherp oog hebben voor afwijkend gedrag bij het winkelend publiek. De winkelbeveiligers van Connect Security beschikken over de skills die nodig zijn om ongewenste situaties snel de kop in te drukken.

Havenbeveiliging banner

Havenbeveiliging

Havenbeveiliging is een specialisme op zich. Havens zijn immers een kwetsbaar doelwit van criminelen. Dankzij de professionele, ISPS-gecertificeerde beveiligers van Connect Security hebben criminelen geen schijn van kans.

Collectieve beveiliging banner

Collectieve beveiliging

Heeft u geen budget voor eigen beveiliging voor uw kantoorpand of winkel? Dan is collectieve beveiliging een goede oplossing. Op die manier kunt u de kosten met andere panden en winkels op hetzelfde terrein delen en is er toch snel een beveiliger ter plaatse als het nodig is.

Overige beveiligingsdiensten

Als beveiligingsbedrijf kunt u ons ook inschakelen voor de volgende beveiligingsdiensten.

Bouwplaatsbeveiliging banner

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsen zijn een geliefd doelwit van criminelen. Maar diefstal en vernieling hebben niet alleen tot gevolg dat u uw eigen materialen moet vervangen, de indirecte schade is vaak nog veel groter. Met bouwplaatsbeveiliging van Connect Security geeft u dieven en vandalen geen kans.

Zorgbeveiliging miniatuur

Zorgbeveiliging

In een zorginstelling kan het voorkomen dat bezoekers of cliënten vanuit bijvoorbeeld onmacht of verdriet op een onvoorspelbare manier reageren. Onze speciaal getrainde zorgbeveiligers weten precies hoe ze hiermee om moeten gaan. Zo worden zij regelmatig ingezet in psychiatrische klinieken.

Toezichthouder banner

Toezichthouder en straatcoaches

Soms is er zoveel overlast in een wijk dat mensen zich niet meer veilig voelen in hun woning of buurt. De toezichthouders en straatcoaches van Connect Security gaan het gesprek aan met de overlastveroorzakers en werken nauw samen met bewoners, de politie en andere betrokkenen om problemen snel en accuraat op te lossen.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

O.a. werkzaam in

U vindt ons o.a. in onderstaande plaatsen binnen Nederland.

Scroll to Top