Collectieve beveiliging

Professionele beveiliging tegen lagere kosten? Kies voor collectieve beveiliging.

Lagere kosten door collectieve beveiliging

Vervelende situaties zoals diefstal, inbraak en agressie doen zich zowel bij grotere als kleinere bedrijven voor. Als klein bedrijf heeft u echter niet altijd het budget om eigen beveiliging voor uw pand te regelen. De oplossing? Collectieve beveiliging.

Benieuwd hoe Connect Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijventerrein of winkelgebied? Neem vandaag nog contact met ons op.

  • Professionele beveiliging tegen lagere kosten
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
Collectieve beveiliging 2

Wat is collectieve beveiliging?

Collectieve beveiliging is de perfecte oplossing voor bedrijventerreinen en winkelcentra die hun beveiliging gezamenlijk willen regelen.

De voordelen hiervan zijn dat u de kosten met elkaar kunt delen en dat onze surveillanten toch snel ter plaatse zijn bij een calamiteit. Bovendien leren onze beveiligers uw terrein steeds beter kennen, zodat ze het snel in de gaten hebben als iets niet in de haak is.

De aanwezigheid van onze beveiligers heeft een afschrikwekkend effect op inbrekers en vandalen

Heeft u nog geen afspraken over collectieve beveiliging gemaakt met andere bedrijven en winkels in uw buurt? Dan helpen we u hier graag bij.

Regelmatig surveilleren

Onze beveiligers surveilleren regelmatig over het terrein en letten hierbij onder andere op:

  • Uitval van uw personeel
  • Een brand
  • Een inbraak
  • Demonstraties
  • Een stroomstoring

Collectieve beveiliging van Connect Security

De professionele surveillanten van Connect Security zijn de ogen en oren op uw bedrijventerrein. Ze geven u concreet advies om de kans op diefstal, vandalisme en andere ongeregeldheden zo klein mogelijk te maken.

Onze beveiligers gaan dus echt een stapje verder en denken actief met u mee over hoe de beveiliging van uw bedrijventerrein of winkelgebied beter kan. Die persoonlijke aandacht voor onze klanten is wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Vraag meer informatie aan over collectieve beveiliging van Connect Security

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij de beveiliging van uw bedrijventerrein? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de voordelen van collectieve beveiliging.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Scroll to Top