Collectieve beveiliging

Professionele beveiliging tegen lagere kosten? Kies voor collectieve beveiliging.

Lagere kosten

Vervelende situaties zoals diefstal, inbraak en agressie doen zich zowel bij grotere als kleinere bedrijven voor. Als klein bedrijf heeft u echter niet altijd het budget om eigen beveiliging voor uw pand te regelen. De oplossing? Collectieve beveiliging.

Benieuwd hoe Connect Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijventerrein of winkelgebied? Neem vandaag nog contact met ons op.

  • Professionele beveiliging tegen lagere kosten
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
winkelbeveiliging 2

Wat is collectieve beveiliging?

Collectieve beveiliging is de perfecte oplossing voor bedrijventerreinen en winkelcentra die hun beveiliging gezamenlijk willen regelen.

De voordelen hiervan zijn dat u de kosten met elkaar kunt delen en dat onze surveillanten toch snel ter plaatse zijn bij een calamiteit. Bovendien leren onze beveiligers uw terrein steeds beter kennen, zodat ze het snel in de gaten hebben als iets niet in de haak is.

De aanwezigheid van onze beveiligers heeft een afschrikwekkend effect op inbrekers en vandalen

Heeft u nog geen afspraken over collectieve beveiliging gemaakt met andere bedrijven en winkels in uw buurt? Dan helpen we u hier graag bij.

Regelmatig surveilleren

Onze beveiligers surveilleren regelmatig over het terrein en letten hierbij onder andere op:

  • Uitval van uw personeel
  • Een brand
  • Een inbraak
  • Demonstraties
  • Een stroomstoring

Collectieve beveiliging van Connect Security

Sommige beveiligingsbedrijven doen precies wat van hen gevraagd wordt. De professionele surveillanten van Connect Security doen méér dan dat. Zij zijn uw ogen en oren op uw bedrijventerrein en geven u concreet advies om de kans op diefstal, vandalisme en andere ongeregeldheden zo klein mogelijk te maken.

Onze beveiligers gaan dus echt een stapje verder en denken actief met u mee over hoe de beveiliging van uw bedrijventerrein of winkelgebied beter kan. Die persoonlijke aandacht voor onze klanten is wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Bovendien doen wij niet aan kleine lettertjes. We zijn er voor u als u ons nodig heeft en stellen ons flexibel op als uw behoefte verandert.

Vraag meer informatie aan over collectieve beveiliging van Connect Security

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij de beveiliging van uw bedrijventerrein? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de voordelen van collectieve beveiliging.

Recensies

De afgelopen jaren hebben wij voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

hillen-en-roosen

Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super.
Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra.
Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan.
Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

logo_gemeente-amsterdam

In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op korte termijn inzetten met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijp, de taal kent en cultuur kent maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

Scroll to Top