PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Collectieve beveiliging

Professionele beveiliging tegen lagere kosten? Kies voor collectieve beveiliging.

Lagere kosten door collectieve beveiliging

Vervelende situaties zoals diefstal, inbraak en agressie doen zich zowel bij grotere als kleinere bedrijven voor. Als klein bedrijf heeft u echter niet altijd het budget om eigen beveiliging voor uw pand te regelen. De oplossing? Collectieve beveiliging.

Benieuwd hoe Connect Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijventerrein of winkelgebied? Neem vandaag nog contact met ons op.

Professionele beveiliging tegen lagere kosten

20+ jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Collectieve beveiliging

Wat is collectieve beveiliging?

Collectieve beveiliging is de perfecte oplossing voor bedrijventerreinen en winkelcentra die hun beveiliging gezamenlijk willen regelen.

De voordelen hiervan zijn dat u de kosten met elkaar kunt delen en dat onze surveillanten toch snel ter plaatse zijn bij een calamiteit. Bovendien leren onze beveiligers uw terrein steeds beter kennen, zodat ze het snel in de gaten hebben als iets niet in de haak is.

De aanwezigheid van onze beveiligers heeft een afschrikwekkend effect op inbrekers en vandalen

Heeft u nog geen afspraken over collectieve beveiliging gemaakt met andere bedrijven en winkels in uw buurt? Dan helpen we u hier graag bij.

Regelmatig surveilleren

Onze beveiligers surveilleren regelmatig over het terrein en letten hierbij onder andere op:

Uitval van uw personeel

Een brand

Een inbraak

Demonstraties

Een stroomstoring

Collectieve beveiliging van Connect Security

De professionele surveillanten van Connect Security zijn de ogen en oren op uw bedrijventerrein. Ze geven u concreet advies om de kans op diefstal, vandalisme en andere ongeregeldheden zo klein mogelijk te maken.

Onze beveiligers gaan dus echt een stapje verder en denken actief met u mee over hoe de beveiliging van uw bedrijventerrein of winkelgebied beter kan. Die persoonlijke aandacht voor onze klanten is wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Vraag meer informatie aan over collectieve beveiliging van Connect Security

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij de beveiliging van uw bedrijventerrein? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de voordelen van collectieve beveiliging.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Collectieve beveiliging

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Collectieve beveiliging

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”