PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Spoedbeveiliging

Bij spoed zorgen wij ervoor dat de juiste beveiliger binnen 1 à 2 uur ter plaatse is. Neem direct contact met ons op.

Met spoed een beveiliger nodig

In sommige gevallen kan er met spoed een gespecialiseerde beveiliger nodig zijn. Bijvoorbeeld bij onverwachte situaties of ziekte van personeel.

Schakel snel een beveiliger in van Connect Security bij calamiteiten zoals:

Uitval of ziekte van personeel

Brand

Inbraak

Demonstraties

Een stroomstoring

Natuurlijk bieden wij ook ondersteuning bij minder acute situaties. Bijvoorbeeld om uw medewerkers te ondersteunen bij piekmomenten of tijdens vakanties.

Onze deskundige beveiligers zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Bij urgente gevallen zijn wij binnen 1 à 2 uur ter plaatse.

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

24/7 beschikbaar

20+ jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Spoedbeveiliging
Spoedbeveiliging

Schakel snel een beveiliger in van Connect Security

Connect Security beschikt over een eigen piketdienst, waardoor wij altijd snel kunnen schakelen. Bij ons wordt u niet doorverbonden met een alarmcentrale, maar u bent direct in contact met de juiste persoon die uw spoedaanvraag gelijk oppakt.

Spoedbeveiliging nodig?

Heeft u met spoed beveiliging nodig? Bel dan meteen naar 020 – 337 43 69 en wij zorgen dat u binnen 1 à 2 uur over de juiste beveiliger beschikt.

Klik op onderstaande knop om ons een bericht te sturen via een contactformulier.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Spoedbeveiliging

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Spoedbeveiliging

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”