Havenbeveiliging

Havenbeveiliging nodig? Schakel onze professionele
ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers in.

Voorkom dat uw bedrijf het slachtoffer wordt

Havens zijn een gewild doelwit van criminele activiteiten. Via havens kunnen immers grote hoeveelheden verdovende middelen ons land in- en uitgebracht worden en in het geval van diefstal is de buit vaak groot. Bovendien gaan criminelen steeds ingenieuzer te werk. Een strenge toegangscontrole is dus essentieel.

Voorkom dat uw bedrijf het slachtoffer wordt van criminelen en zet professionele, ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers van Connect Security in.

  • ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
cs_havenbeveiliging
haven

ISPS-gecertificeerd

Elke havenbeveiliger van Connect Security is ISPS-gecertificeerd. Deze afkorting staat voor International Ship and Port Facility Security Code. Dit is een internationale code voor de beveiliging van schepen en havens, die per 1 juli 2004 is ingevoerd in alle zeehavens. Met deze regelgeving wilde men de beveiliging van schepen en havens op hetzelfde niveau brengen als de beveiliging op luchthavens.

Door de strenge eisen waaraan havenfaciliteiten moeten voldoen, worden mensen- en drugssmokkel en andere criminele activiteiten in het havengebied teruggedrongen en wordt de kans op terroristische aanslagen verkleind. Een van de verplichte voorschriften is de aanwezigheid van een port facility security officer (havenbeveiliger) aan boord en aan wal.

Daarnaast voldoet een ISPS-gecertificeerde havenfaciliteit aan de wettelijke beveiligingsregels die zijn vastgelegd in de Europese verordening 724/2004 en de Havenbeveiligingswet.

Waarom havenbeveiliging van Connect Security?

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van havenbeveiliging weten we dat geen enkele haven hetzelfde is en hoe belangrijk het is om de juiste beveiliger in de juiste haven neer te zetten.

De havenbeveiligers van Connect Security stellen samen met de politie, de gemeente en andere betrokkenen en beveiligingsplan op voor uw haven. Daarbij zorgen we altijd voor korte communicatielijnen, zodat er in het geval van nood snel geschakeld en gehandeld kan worden. Zo creëren we een veilige haven voor u.

Bovendien doen wij niet aan ingewikkelde contracten met kleine lettertjes. Wij zijn er voor u als u ons nodig hebt en we passen onze dienstverlening continu aan aan uw behoefte.

Meer weten over onze havenbeveiliging?

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de beveiliging van uw haven? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de voordelen van havenbeveiliging door Connect Security.

Recensies

De afgelopen jaren hebben wij voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

hillen-en-roosen

Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super.
Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra.
Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan.
Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

logo_gemeente-amsterdam

In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op korte termijn inzetten met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijp, de taal kent en cultuur kent maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

Scroll to Top