Havenbeveiliging

Havenbeveiliging nodig? Schakel onze professionele ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers in.

Bescherm havens met professionele havenbeveiliging

Havens zijn een gewild doelwit van criminele activiteiten. Via havens kunnen immers grote hoeveelheden verdovende middelen ons land in- en uitgebracht worden en in het geval van diefstal is de buit vaak groot. Een strenge toegangscontrole is dus essentieel.

Voorkom dat uw bedrijf het slachtoffer wordt van criminelen en zet professionele, ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers van Connect Security in.

  • ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
Havenbeveiliging-1
ISPS Havenbeveiliging

ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers

Elke havenbeveiliger van Connect Security is ISPS-gecertificeerd. Deze afkorting staat voor International Ship and Port Facility Security Code.

Door de strenge eisen waaraan havenfaciliteiten moeten voldoen, worden mensen- en drugssmokkel en andere criminele activiteiten in het havengebied teruggedrongen en wordt de kans op terroristische aanslagen verkleind. Een van de verplichte voorschriften is de aanwezigheid van een port facility security officer (havenbeveiliger) aan boord en aan wal.

Daarnaast voldoet een ISPS-gecertificeerde havenfaciliteit aan de wettelijke beveiligingsregels die zijn vastgelegd in de Europese verordening 724/2004 en de Havenbeveiligingswet.

Havenbeveiliging van Connect Security inhuren

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van havenbeveiliging weten we dat geen enkele haven hetzelfde is en hoe belangrijk het is om de juiste beveiliger in de juiste haven neer te zetten.

De havenbeveiligers van Connect Security stellen samen met de politie, de gemeente en andere betrokkenen en beveiligingsplan op voor uw haven. Daarbij zorgen we altijd voor korte communicatielijnen, zodat er in het geval van nood snel geschakeld en gehandeld kan worden. Zo creëren we een veilige haven voor u.

In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag alle mogelijkheden voor een plan op maat.

Meer weten over onze havenbeveiliging?

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de beveiliging van uw haven? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de voordelen van havenbeveiliging door Connect Security.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Scroll to Top