PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Havenbeveiliging

Havenbeveiliging nodig? Schakel onze professionele ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers in.

Bescherm havens met professionele havenbeveiliging

Havens zijn een gewild doelwit van criminele activiteiten. Via havens kunnen immers grote hoeveelheden verdovende middelen ons land in- en uitgebracht worden en in het geval van diefstal is de buit vaak groot. Een strenge toegangscontrole is dus essentieel.

Voorkom dat uw bedrijf het slachtoffer wordt van criminelen en zet professionele, ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers van Connect Security in.

ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers

20+ jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Havenbeveiliging
Havenbeveiliging

ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers

Elke havenbeveiliger van Connect Security is ISPS-gecertificeerd. Deze afkorting staat voor International Ship and Port Facility Security Code.

Door de strenge eisen waaraan havenfaciliteiten moeten voldoen, worden mensen- en drugssmokkel en andere criminele activiteiten in het havengebied teruggedrongen en wordt de kans op terroristische aanslagen verkleind. Een van de verplichte voorschriften is de aanwezigheid van een port facility security officer (havenbeveiliger) aan boord en aan wal.

Daarnaast voldoet een ISPS-gecertificeerde havenfaciliteit aan de wettelijke beveiligingsregels die zijn vastgelegd in de Europese verordening 724/2004 en de Havenbeveiligingswet.

Havenbeveiliging van Connect Security inhuren

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van havenbeveiliging weten we dat geen enkele haven hetzelfde is en hoe belangrijk het is om de juiste beveiliger in de juiste haven neer te zetten.

De havenbeveiligers van Connect Security stellen samen met de politie, de gemeente en andere betrokkenen en beveiligingsplan op voor uw haven. Daarbij zorgen we altijd voor korte communicatielijnen, zodat er in het geval van nood snel geschakeld en gehandeld kan worden. Zo creëren we een veilige haven voor u.

In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag alle mogelijkheden voor een plan op maat.

Meer weten over onze havenbeveiliging?

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de beveiliging van uw haven? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de voordelen van havenbeveiliging door Connect Security.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Havenbeveiliging

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Havenbeveiliging

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”