Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging nodig? Onze ervaren zorgbeveiligers zijn 24/7 inzetbaar.

Beveiliging in de zorg

Zorgbeveiliging is een specialistisch vakgebied binnen de beveiliging. Beveiliging in de zorg vraagt tenslotte om een andere aanpak dan bijvoorbeeld de beveiliging van een gebouw.

Zorginstellingen hebben immers vaak te maken met kwetsbare patiënten, die vanuit onmacht of verdriet op een onvoorspelbare manier kunnen reageren. Hierdoor kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan voor uw cliënten zelf, uw personeel en bezoekers.

Onze zorgbeveiligers zijn getraind om in verschillende situaties op de juiste manier op te treden. Met hun ervaring zorgen zij ervoor dat het gevoel van veiligheid bij uw medewerkers en cliënten snel hersteld is. Geef agressie geen kans en kies voor een gespecialiseerde zorgbeveiliger van Connect Security.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op of bel ons meteen als u met spoed een zorgbeveiliger nodig heeft.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed
zorg 3
zorg2

Wat doet een zorgbeveiliger precies?

Wat onze zorgbeveiligers precies doen, is geheel afhankelijk van uw zorginstelling en uw specifieke uitdaging. Hier is dus geen pasklaar antwoord op te geven. Een ziekenhuis is immers een heel ander soort zorginstelling dan een GGZ-instelling. Daarom horen wij graag van u met welke specifieke situaties úw zorginstelling te maken heeft. Op basis hiervan ontvangt u een advies op maat en selecteren wij voor u de beveiligers met de juiste ervaring en kwalificaties.

Waarom zorgbeveiliging van Connect Security?

Sommige beveiligingsbedrijven doen precies wat van hen gevraagd wordt. De zorgbeveiligers van Connect Security doen méér dan dat. Zij zijn uw ogen en oren in uw zorginstelling en geven u advies om de veiligheid van uw patiënten, personeel en bezoekers te vergroten. Onze beveiligers gaan dus echt een stapje verder en denken actief met u mee over hoe de beveiliging in uw zorginstelling beter kan. Die persoonlijke aandacht voor onze klanten is onze onderscheidende kracht.

Bovendien zit u bij ons niet vast aan een langdurig contract. Wij zijn er voor u als u ons nodig heeft en we passen onze dienstverlening continu aan aan uw behoefte.

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met onze zorgbeveiligers te werken of heeft u meteen een beveiliger in de zorg nodig? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op of bel ons spoednummer 020 - 337 43 69.

Meer weten over onze zorgbeveiliging?

Wilt u persoonlijk met ons kennismaken of meer weten over onze manier van werken? Wij beantwoorden uw vragen graag in een persoonlijk gesprek. Heeft u meteen met spoed een zorgbeveiliger nodig? Onze zorgbeveiligers zijn binnen een uur ter plaatse.

Recensies

De afgelopen jaren hebben wij voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

hillen-en-roosen

Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super.
Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra.
Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan.
Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

logo_gemeente-amsterdam

In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op korte termijn inzetten met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijp, de taal kent en cultuur kent maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

Scroll to Top