PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging nodig? Onze ervaren zorgbeveiligers zijn 24/7 inzetbaar.

Zorgbeveiliger inhuren

Zorginstellingen krijgen regelmatig te maken met onvoorspelbare situaties. Bijvoorbeeld door kwetsbare patiënten die vanuit onmacht een dreigende situatie voor medewerkers en bezoekers kunnen veroorzaken. In deze gevallen is het noodzakelijk om preventief een gespecialiseerde zorgbeveiliger ter plaatse te hebben. Onze zorgbeveiligers zijn getraind om in verschillende situaties op de juiste manier ondersteuning te bieden.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op of bel ons meteen als u met spoed een zorgbeveiliger wilt inhuren.

20+ jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Zorgbeveiliging
Zorgbeveiliging

Gespecialiseerde zorgbeveiliging

Onze gespecialiseerde zorgbeveiligers zijn getraind om in verschillende situaties op de juiste manier op te treden.

Denk hierbij aan:

het assisteren bij de behandelingen van agressieve of onvoorspelbare patiënten;

ontvangen en screenen van bezoekers op gesloten en beveiligde afdelingen;

medewerkers ondersteunen;

preventieve beveiliging bieden om dreigende situaties tegen te gaan;

Door hun ervaring zorgen ze ervoor dat het gevoel van veiligheid bij uw medewerkers en cliënten snel hersteld is.

Waarom zorgbeveiliging van Connect Security?

Voorkom onvoorspelbare situaties en zorg dat medewerkers zich veilig voelen met behulp van de gespecialiseerde zorgbeveiliging van Connect Security.

Wij bieden altijd zorgbeveiliging op maat, geheel naar wens van uw zorginstelling, GGD-locatie of ziekenhuis. Op basis hiervan selecteren wij beveiligers met de juiste ervaring en kwalificaties.

Heeft u een ervaren zorgbeveiliger nodig? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op of bel ons spoednummer 020 – 337 43 69.

Meer weten over onze zorgbeveiliging?

Wilt u persoonlijk met ons kennismaken of meer weten over onze manier van werken? Wij beantwoorden uw vragen graag in een persoonlijk gesprek. Heeft u meteen met spoed een zorgbeveiliger nodig? Onze zorgbeveiligers zijn binnen een uur ter plaatse.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Zorgbeveiliging

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Zorgbeveiliging

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”

O.a. werkzaam in

U vindt ons o.a. in onderstaande plaatsen binnen Nederland.