Over beveiligingsbedrijf Connect Security

Connect Security is al meer dan 15 jaar actief in de beveiligingsbranche.

Connect Security: meer dan 15 jaar ervaring

Connect Security is anders dan de meeste beveiligingsbedrijven. Wij houden van korte lijntjes en écht persoonlijk contact. En dat al meer dan 15 jaar.

Met al onze opdrachtgevers hebben wij nauw contact, zodat alle bedrijfsprocessen ongestoord doorgaan en wij de zorg uit handen nemen. Want dat is wat wij belangrijk vinden: een veilig gevoel bieden en écht ontzorgen.

Connect Security beveiligt:

Bovendien zijn wij snel ter plaatse. Binnen 1 uur als het moet.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed
Over Connect Security 1

Beveiliging op maat

Wij staan bekend om ons maatwerk, wij leveren altijd beveiliging op maat en maken onze beloftes waar.

Hoe we dit doen? Door de juiste beveiligers op de juiste plek in te zetten. Door voortdurend mee te bewegen met wat ú nodig heeft. En door steeds nét even een stapje extra te zetten voor u. Onze opdrachtgevers kunnen dat beamen.

Bovendien krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt. Geen lange communicatielijnen dus. En al helemaal geen ingewikkelde contracten met kleine lettertjes.

MVO - Maatschappelijk verantoord

Bij Connect Security zijn we ons ervan bewust dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt in het leven en dat mensen soms tegen hun wil in een achterstandspositie terechtkomen. Dit terwijl ze vaak zeer gemotiveerd zijn om aan het werk te gaan.

Wij nemen graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarom begeleiden wij regelmatig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een aantal van deze mensen heeft inmiddels een vaste baan als beveiliger gekregen.

Wilt u vrijblijvend met ons kennismaken om te bespreken hoe wij uw bedrijf of instelling kunnen beveiligen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

MVO

Meer weten over Connect Security?

Wij zijn benieuwd met welke specifieke uitdagingen u te maken heeft. Op basis hiervan ontvangt u een advies op maat en selecteren wij voor u de beveiligers met de juiste ervaring en kwalificaties.

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met onze objectbeveiligers te werken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Scroll to Top