PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Over beveiligingsbedrijf
Connect Security

Connect Security is al meer dan 20 jaar actief in de beveiligingsbranche.

Connect Security: meer dan 20 jaar ervaring

Connect Security is anders dan de meeste beveiligingsbedrijven. Wij houden van korte lijntjes en écht persoonlijk contact. En dat al meer dan 20 jaar.

Met al onze opdrachtgevers hebben wij nauw contact, zodat alle bedrijfsprocessen ongestoord doorgaan en wij de zorg uit handen nemen. Want dat is wat wij belangrijk vinden: een veilig gevoel bieden en écht ontzorgen.

Connect Security beveiligt:

Objecten;

Havens;

Winkels;

Zorginstellingen;

Bouwplaatsen;

En we verzorgen receptiediensten.

Bovendien zijn wij snel ter plaatse. Binnen 1 uur als het moet.

Meer dan 20 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Over Connect Security

Beveiliging op maat

Wij staan bekend om ons maatwerk, wij leveren altijd beveiliging op maat en maken onze beloftes waar.

Hoe we dit doen? Door de juiste beveiligers op de juiste plek in te zetten. Door voortdurend mee te bewegen met wat ú nodig heeft. En door steeds nét even een stapje extra te zetten voor u. Onze opdrachtgevers kunnen dat beamen.

Bovendien krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt. Geen lange communicatielijnen dus. En al helemaal geen ingewikkelde contracten met kleine lettertjes.

MVO – Maatschappelijk verantoord

Bij Connect Security zijn we ons ervan bewust dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt in het leven en dat mensen soms tegen hun wil in een achterstandspositie terechtkomen. Dit terwijl ze vaak zeer gemotiveerd zijn om aan het werk te gaan.

Wij nemen graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarom begeleiden wij regelmatig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een aantal van deze mensen heeft inmiddels een vaste baan als beveiliger gekregen.

Wilt u vrijblijvend met ons kennismaken om te bespreken hoe wij uw bedrijf of instelling kunnen beveiligen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Over Connect Security

Kom in contact met Connect Security!

Wij zijn benieuwd met welke specifieke uitdagingen u te maken heeft. Op basis hiervan ontvangt u een advies op maat en selecteren wij voor u de beveiligers met de juiste ervaring en kwalificaties.

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met onze objectbeveiligers te werken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Over Connect Security

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Over Connect Security

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”