Over Connect Security

Connect Security: “Uw Tevredenheid is Onze Doelstelling”

In het dynamische wereld van nu, komt onze veiligheid steeds meer in het gedrang. Wij zijn met zijn allen steeds meer opzoek naar een veilig gevoel. Wilt u als bedrijf of instelling dit veilige gevoel voor uw doelgroep creëren en hen een veilige omgeving bieden? Dan bent u bij Connect Security aan het juiste adres.

Connect Security is een toonaangevend beveiligingsbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de branche. Connect Security heeft met grote opdrachtgevers gewerkt en biedt u diensten in Objectbeveiliging, Receptiediensten, Winkelsurveillance en Havenbeveiliging.

Onze kernwaarden zijn duidelijk:

Maatwerk

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden wij u alleen de beveiliging die bij u past. Afhankelijk van uw wensen, leveren wij steeds weer de juiste personen op de juiste plaats. De medewerkers van Connect Security zijn professioneel en genieten continu van interne en externe trainingen. Van gastheer tot beveiliger, wij bieden u de nodige service.

Premium Experience

Veiligheid draait bij ons om meer dan alleen beveiliging. Connect Security biedt u de Premium Experience, door die extra stap voor u te nemen. Wij bieden u niet alleen de beveiliging op maat, maar denken ook met u mee over processen en intelligentie. Het draait bij ons niet alleen om oplossingen, maar om het behalen van effectieve resultaten, samen met u.

Betrouwbaar

Connect Security onderkent het belang van discretie en integriteit binnen uw bedrijf en gaat bijzonder voorzichtig met uw vertrouwelijke informatie om.

24/7 Dienstverlening

Connect Security biedt u een unieke quick response service aan. Bij ad hoc situaties streven wij ernaar om binnen 1 á 2 uur op locatie aanwezig te zijn. U kunt 24/7 op onze dienstverlening rekenen.

Naast deze kernwaarden die in de dagelijkse praktijken zichtbaar zijn, heeft u bij Connect Security een vast aanspreekpunt. Geen lange communicatie lijnen, maar meteen de beveiliging op maat voor u.

Bent u geïnteresseerd? Kijk op onze website connectsecurity.nl.

Vraag een offerte of een vrijblijvend gesprek met ons aan.

WINKELDIEFSTAL0%
INBRAAK0%
VANDALISME0%
OVERIGE0%

pdf

DOWNLOAD | Algemene Voorwaarden Connect Security