PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Winkelbeveiliging

Voorkom en beperk diefstal en kies voor winkelbeveiliging van Connect Security

Voorkom diefstal met de juiste winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging is een specialisme op zich in de beveiligingsbranche. Een winkelbeveiliger moet gastvrij zijn, maar ook oog hebben voor afwijkend gedrag. Daarnaast moet hij snel optreden bij winkeldiefstal of ongewenst gedrag.

De getrainde winkelbeveiligers van Connect Security zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Zo zijn zij zowel inzetbaar in grote warenhuizen en winkelcentra, als in kleinere winkels.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

20+ jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Collectieve winkelbeveiliging mogelijk

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

Winkelbeveiliging
Winkelbeveiliging

Collectieve winkelbeveiliging

Winkelsurveillance kan uitstekend gecombineerd worden met collectieve beveiliging. Zo deelt u de kosten van beveiliging met andere winkels, maar is er in het geval van een calamiteit toch snel een beveiliger ter plaatse. We kunnen u zelfs assisteren bij het maken van afspraken met andere bedrijven.

Winkelbeveiliging van Connect Security inhuren

Onze winkelbeveiligers zijn getraind om met de meest uiteenlopende situaties om te gaan. Bovendien gaan zij nét een stapje verder dan de gemiddelde beveiliger. Ze zijn niet alleen de ogen en oren in uw winkel, maar geven ook advies voor hoe u de veiligheid van uw medewerkers en het winkelend publiek kunt vergroten.

Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste coronamaatregelen en kunnen wij passende begeleiding bieden bij de handhaving van regelgeving. Denk hierbij aan deurbeleid, maximaal aantal bezoekers en natuurlijk waarborging van de veiligheid.

In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag de mogelijkheid om uw winkel, warenhuis of winkelcentrum te voorzien van professionele winkelbeveiliging.

Vraag meer informatie aan over winkelbeveiliging van Connect Security

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij de beveiliging van uw winkel? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de voordelen van winkelbeveiliging.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Winkelbeveiliging

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Winkelbeveiliging

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”

O.a. werkzaam in

U vindt ons o.a. in onderstaande plaatsen binnen Nederland.