Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging nodig? Neem vandaag nog contact met ons op voor gespecialiseerde winkelbeveiligers.

Een specialisme op zich

Winkelbeveiliging is een specialisme op zich in de beveiligingsbranche. Aan de ene kant moet de winkelbeveiliger ervoor zorgen dat klanten met goede bedoelingen zich welkom voelen. Aan de andere kant moet de beveiliger een scherp oog hebben voor afwijkend gedrag en snel kunnen optreden bij bijvoorbeeld winkeldiefstal of ander ongewenst gedrag.

Bovendien is geen enkele situatie hetzelfde. De beveiliging van een supermarkt in een achterbuurt vraagt om een heel andere aanpak dan de beveiliging van een warenhuis in het centrum van een stad.

Al deze factoren maken dat een winkelbeveiliger over specifieke skills moet beschikken. Bij Connect Security brengen we uw situatie zorgvuldig in kaart, zodat we de juiste beveiligers voor u kunnen selecteren.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
  • Collectieve winkelbeveiliging mogelijk
winkelbeveiliging 2
winkelbeveiliging2

Collectieve winkelbeveiliging

Winkelsurveillance kan uitstekend gecombineerd worden met collectieve beveiliging. Zo kunt u de kosten van beveiliging delen met andere winkels, maar is er in het geval van een calamiteit toch snel een beveiliger ter plaatse. We kunnen u zelfs assisteren bij het maken van afspraken met andere bedrijven. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van collectieve beveiliging.

Waarom winkelbeveiliging?

Door onze jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche weten we dat geen enkele situatie hetzelfde is en dat het essentieel is om de juiste beveiliger op de juiste plek neer te zetten. De winkelbeveiligers van Connect Security zijn getraind om met de meest uiteenlopende situaties om te gaan.

Onze beveiligers gaan bovendien nét een stapje verder dan de gemiddelde beveiliger. Ze zijn niet alleen uw ogen en oren in uw winkel, maar geven ook advies voor hoe u de veiligheid van uw medewerkers en het winkelend publiek kunt vergroten. Ze denken dus echt actief met u mee over hoe de beveiliging in uw winkel beter kan.

Bovendien doen wij niet aan ingewikkelde contracten met kleine lettertjes. Wij zijn er voor u als u ons nodig hebt en we passen onze dienstverlening continu aan aan uw behoefte.

Vraag meer informatie aan over winkelbeveiliging van Connect Security

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij de beveiliging van uw winkel? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de voordelen van winkelbeveiliging.

Recensies

De afgelopen jaren hebben wij voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

hillen-en-roosen

Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super.
Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra.
Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan.
Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

logo_gemeente-amsterdam

In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op korte termijn inzetten met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijp, de taal kent en cultuur kent maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

Scroll to Top