PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Receptiedienst

Met de receptiedienst van Connect Security kiest u voor een professioneel en gastvrij ontvangst.

Een gastvrij ontvangst met onze receptiedienst

Een gastvrij ontvangst is het visitekaartje van uw bedrijf. Onze professionele beveiligers zorgen ervoor dat bezoekers zich welkom én veilig voelen. Zij zijn getraind om als de oren en ogen van het bedrijf te fungeren. Ook bij ziekte of vakantie van vaste medewerkers kunnen wij (tijdelijke) ondersteuning bieden.

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe wij kunnen helpen om uw receptiedienst te ondersteunen.

Receptionist en beveiliger ineen

20+ jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Meer dan 15 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed

beveiliging 2021
Receptiedienst

Kies voor een beveiliger voor uw receptie

Organisaties willen gastvrij en klantvriendelijk zijn, toch is het daarbij belangrijk om de veiligheid niet uit het oog te verliezen. Door te kiezen voor een beveiliger die de receptiedienst verzorgt, weet u zeker dat een gastvrij ontvangst gecombineerd wordt met een professionele bemanning van de receptie.

Ook zorgen onze getrainde beveiligers voor brand- en sluitrondes en kunnen – indien gewenst – bezoekers en medewerkers screenen.

Receptiedienst inhuren

Beveiligers die het pand alleen openen en afsluiten, zijn niet de hele dag aanwezig. Een beveiliger die op de receptie zit wel. Hierdoor kan er snel ingegrepen worden bij calamiteiten én iedereen die in het pand aanwezig is heeft een veilig gevoel.

Daarnaast zijn onze beveiligers getraind om alert te zijn op verdachte en onveilige situaties. Ze zijn uw ogen en oren en geven advies om de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers te vergroten. Kortom: onze beveiligers denken actief met u mee over hoe u veiligheidsrisico’s kunt verkleinen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het inhuren van de receptiedienst van Connect Security.

Meer weten over onze receptiedienst?

Wilt u de receptiedienst uitbesteden aan een professioneel beveiligingsbedrijf? Neem dan vandaag nog  contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Recensies

De afgelopen 20 jaar hebben we voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele reviews waar we trots op zijn:

Receptiedienst

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

“Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.”

Receptiedienst

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

“In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met “de straat”. Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.”