Over ons

Connect Security is al meer dan 15 jaar actief in de beveiligingsbranche.

Meer dan 15 jaar ervaring

Je hebt beveiligingsbedrijven. En je hebt Connect Security. Al meer dan 15 jaar lang zorgen wij er voor grote en kleine opdrachtgevers in diverse branches voor dat bedrijfsprocessen ongestoord kunnen doorgaan. De ene keer doen we dat op de achtergrond als gastheer, de andere keer treden we meer op de voorgrond.

We beveiligen objecten, havens, winkels, zorginstellingen en bouwplaatsen, we zitten op recepties en we kunnen snel ter plaatse zijn. Binnen 1 uur als het moet.

Bij ons zijn begrippen als ‘maatwerk’, ‘flexibiliteit’ en ‘service’ geen holle frasen. We maken ze waar. Door de juiste beveiligers op de juiste plek in te zetten. Door voortdurend mee te bewegen met wat ú nodig heeft. En door steeds nét even een stapje extra te zetten voor u. Wij ontzorgen u écht. Onze opdrachtgevers kunnen dat beamen.

Bovendien krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt. Geen lange communicatielijnen dus. En al helemaal geen ingewikkelde contracten met kleine lettertjes.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed
object
MVO

MVO

Bij Connect Security zijn we ons ervan bewust dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt in het leven en dat mensen soms tegen hun wil in een achterstandspositie terechtkomen. Dit terwijl ze vaak zeer gemotiveerd zijn om aan het werk te gaan.

Wij nemen graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarom begeleiden wij regelmatig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een aantal van deze mensen heeft inmiddels een vaste baan als beveiliger gekregen.

Wilt u vrijblijvend met ons kennismaken om te bespreken hoe wij uw bedrijf of instelling kunnen beveiligen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Meer weten over Connect Security?

Wij zijn benieuwd met welke specifieke uitdagingen u te maken heeft. Op basis hiervan ontvangt u een advies op maat en selecteren wij voor u de beveiligers met de juiste ervaring en kwalificaties.

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met onze objectbeveiligers te werken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Recensies

De afgelopen jaren hebben wij voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

hillen-en-roosen

Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super.
Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra.
Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan.
Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

logo_gemeente-amsterdam

In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op korte termijn inzetten met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijp, de taal kent en cultuur kent maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

Scroll to Top