Bouwplaatsbeveiliging in Haarlem

Voorkom vandalisme op de bouwplaats en kies voor professionele bouwplaatsbeveiliging in Haarlem.

Kies voor (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging in Haarlem

Jaarlijks wordt er voor tientallen miljoenen euro’s schade aangericht door diefstal en vernielingen op bouwplaatsen. Dit zorgt ervoor dat bouwprojecten vertraging oplopen en dat brengt hoge kosten met zich mee voor de bouwbranche.

Verklein het risico op schade als gevolg van vandalisme en diefstal en kies voor (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging in Haarlem door de ervaren en gekwalificeerde beveiligers van Connect Security.

  • Gekwalificeerde beveiligers
  • 15 jaar ervaring
  • Dag en nacht beschikbaar
bouw
bouw2

Beveilig uw bouwplaats met professionele beveiliging

Bouwplaatsen zijn vaak voorzien van veel en kostbare apparatuur. Ook komen er per dag heel wat mensen het bouwterrein op en af. Hierdoor kan het overzicht snel kwijtraken, waardoor het risico op diefstal toe kan nemen,

Diefstal van apparatuur en gereedschap is een vorm van directe schade. Als u geluk heeft, wordt deze schade vergoed door de verzekering, maar die keert niet altijd het volledige aanschafbedrag van de nieuwe materialen uit.

Kies voor professionele bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging is een vak apart. Denk hierbij aan benodigde certificaten, zoals een VCA-certificaat. Onze beveiligers zijn in het bezit van alle benodigde certificaten, waardoor u ervan verzekerd bent dat ze precies weten hoe te handelen in verschillende situaties.

Daarnaast volgen ze de Generieke Poort Instructie (GPI) en zijn ze in het bezit van een GPI-certificaat.

Verder weten ze dankzij hun BHV-certificaat exact hoe ze eerste hulp moeten verlenen, een beginnende brand moeten blussen en bouwplaats moeten ontruimen.

U kunt dag en nacht een beroep doen op onze bouwplaatsbeveiligers in Haarlem. Dat is belangrijk, omdat veel schade ‘s nachts veroorzaakt wordt. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Haven Bewaking

Meer weten over bouwbeveiliging?

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de beveiliging van uw bouwplaats in Haarlem? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor bouwbeveiliging te bespreken.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Scroll to Top