Winkelbeveiliging in Leiden

Voorkom en beperk diefstal en kies voor winkelbeveiliging van Connect Security

Voorkom diefstal met de juiste winkelbeveiliging in Leiden

Winkelbeveiliging is een specialisme op zich in de beveiligingsbranche. Een winkelbeveiliger moet gastvrij zijn, maar ook oog hebben voor afwijkend gedrag. Daarnaast moet hij snel optreden bij winkeldiefstal of ongewenst gedrag.

De getrainde winkelbeveiligers van Connect Security zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Zo zijn zij zowel inzetbaar in grote warenhuizen en winkelcentra, als in kleinere winkels.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
  • Collectieve winkelbeveiliging mogelijk
collectieve beveiliging
winkelbeveiliging2

Collectieve winkelbeveiliging in Leiden

Winkelsurveillance kan uitstekend gecombineerd worden met collectieve beveiliging. Zo deelt u de kosten van beveiliging met andere winkels, maar is er in het geval van een calamiteit toch snel een beveiliger ter plaatse. We kunnen u zelfs assisteren bij het maken van afspraken met andere bedrijven.

Winkelbeveiliging van Connect Security inhuren

Onze winkelbeveiligers zijn getraind om met de meest uiteenlopende situaties om te gaan. Bovendien gaan zij nét een stapje verder dan de gemiddelde beveiliger. Ze zijn niet alleen de ogen en oren in uw winkel, maar geven ook advies voor hoe u de veiligheid van uw medewerkers en het winkelend publiek kunt vergroten.

Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste coronamaatregelen en kunnen wij passende begeleiding bieden bij de handhaving van regelgeving. Denk hierbij aan deurbeleid, maximaal aantal bezoekers en natuurlijk waarborging van de veiligheid.

In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag de mogelijkheid om uw winkel, warenhuis of winkelcentrum te voorzien van professionele winkelbeveiliging in Leiden.

Vraag meer informatie aan over winkelbeveiliging van Connect Security

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij de beveiliging van uw winkel? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de voordelen van winkelbeveiliging.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Scroll to Top