Ad-hoc beveiliging

Met spoed een beveiliger nodig?

Snel een beveiliger nodig

Er kunnen zich allerlei onverwachte situaties voordoen waardoor u snel beveiliging nodig heeft. Bijvoorbeeld in het geval van:

  • Uitval van uw personeel
  • Een brand
  • Een inbraak
  • Demonstraties
  • Een stroomstoring

Maar wij kunnen u ook ondersteunen bij minder acute situaties. Bijvoorbeeld om uw eigen medewerkers te ondersteunen bij piekmomenten of tijdens vakanties.

Of u nu de avond van tevoren bij ons aanklopt of op het moment dat zich een calamiteit voordoet: onze deskundige beveiligers zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar en zijn, indien nodig, binnen 1 à 2 uur ter plaatse.

Zo beperken wij de overlast voor u tot een minimum en kunt u de dagelijkse gang van zaken snel hervatten.

  • Binnen 1 à 2 uur ter plaatse bij spoed
  • 24/7 beschikbaar
  • Meer dan 15 jaar ervaring
ad-hoc
Object beveiliging 2

Waarom ad-hoc beveiliging van Connect Security

Bij veel security-bedrijven die ad-hoc beveiliging aanbieden, wordt u doorverbonden met een alarmcentrale als u het spoednummer belt. Niet bij Connect Security. Wij beschikken over een eigen piketdienst, waardoor we veel sneller kunnen schakelen. Daardoor zijn onze beveiligers in het geval van nood binnen 1 à 2 uur ter plaatse.

Liever meer informatie per e-mail?

Heeft u met spoed beveiliging nodig? Bel dan meteen naar 020 - 337 43 69 en wij zorgen dat u binnen 1 à 2 uur na uw telefoontje over een of meerdere beveiligers beschikt.

Klik op onderstaande knop om ons een bericht te sturen via een contactformulier.

Recensies

De afgelopen jaren hebben wij voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

hillen-en-roosen

Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super.
Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra.
Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan.
Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

logo_gemeente-amsterdam

In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op korte termijn inzetten met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijp, de taal kent en cultuur kent maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

Scroll to Top