Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging is een praktische en kosteneffectieve beveiliging waarbij er collectieve afspraken worden gemaakt met meerdere bedrijven die beveiliging wensen.

Hoe werkt Collectieve Beveiliging?

Collectieve beveiliging wordt met name met mobiele surveillancediensten en loopdiensten uitgevoerd. Connect Security kan assisteren bij het maken van afspraken met meerdere bedrijven waardoor de kostenbesparing en effectiviteit optimaal is. Door collectief samen te werken ontstaat een betere preventieve beveiliging op een bedrijventerrein die dieven en vandalen afschrikt.

Collectieve beveiliging is een praktische en kosteneffectieve beveiliging waarbij er gemeenschappelijke afspraken worden gemaakt met meerdere bedrijven die beveiliging wensen. Door de krachten van meerdere bedrijven te bundelen komen we niet alleen tot voordeligere beveiliging, maar ook tot effectievere bewaking. Samen weten we namelijk altijd meer en u hoeft niets meer individueel te organiseren.

Loopdiensten kunnen een gepaste oplossing zijn bij onder andere winkelcentra, waar het lastig rondrijden is. Bij calamiteiten zijn de surveillanten snel mobiel oproepbaar.

Collectief beveiliging samenwerken

Hoe werkt Collectieve Beveiliging?

Collectieve beveiliging wordt met name met mobiele surveillancediensten en loopdiensten uitgevoerd. Connect Security assisteert bij het maken van afspraken met meerdere bedrijven, waardoor we effectiever kunnen beveiligen. Bovendien is collectieve beveiliging ook kostenbesparend. Door samen te werken ontstaat er een verbeterde preventieve beveiliging op bijvoorbeeld bedrijventerrein en in winkelcentra. Zo hangen we bijvoorbeeld camera’s op en lopen en rijden er beveiligers rond. Dit schrikt criminelen af en leidt tot een vermindering van vandalisme en diefstal.

Onze bewakers surveilleren op regelmatige basis op uw bedrijventerrein of winkelgebied. Zodra er iets opvalt, onderneemt de beveiliger direct actie. Wanneer er bijvoorbeeld een alarm afgaat, wordt er een melding gedaan bij de Connect Security Alarmcentrale. Een centralist waarschuwt vervolgens de dichtstbijzijnde bewaker om poolshoogte te nemen. Uiteraard zorgt de surveillant er bij calamiteiten voor dat de hulpdiensten worden ingeschakeld en dat er zo snel mogelijk actie wordt ondernomen.

Voordelen van collectieve beveiliging

Het belangrijkste voordeel van collectieve beveiliging is een optimale veiligheidsbewaking, omdat deze is afgestemd op uw gezamenlijke wensen en situatie. Bovendien is het voordeliger en dat maakt beveiliging ook voor middenstanders betaalbaar. Wij nemen graag uw individuele wensen mee in onze collectieve beveiligingsdiensten en ook andere samenwerkingen zijn gemakkelijker te organiseren.

De voordelen van collectieve beveiliging van Connected Security op een rij:

  • Lagere criminaliteitscijfers
  • Kostenbesparing
  • Een vergroot veiligheidsgevoel
  • Ruimte voor individuele wensen
  • Voordeligere verzekeringspremies
  • Opstap naar andere samenwerkingsprojecten