Havenbeveiliging

Een haven is een groot terrein waar veel mis kan gaan als het gaat om beveiliging. Connect Security biedt professionele havenbeveiliging die als het nodig is 24 uur per dag, 7 dagen per week een veilige haven waarborgt. Bent u geïnteresseerd in onze havenbeveiligingsdiensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

ISPS – gecertificeerd

De havenbeveiligers van Connect Security zijn ISPS-gecertificeerd. ISPS staat voor International Ship and Port facility Security Code. Het is een internationale code voor de beveiliging van schepen en havens en heeft alles te maken met de steeds groter wordende terreurdreiging in de wereld. Havens zijn namelijk een gewild doelwit van allerlei terroristische organisaties, omdat het de in- en export van een land geheel kan lamleggen.

De havenbeveiligers van Connect Security nemen de volgende taken voor hun rekening:

  • Beveiliging van terminals
  • Loopplank bewaking
  • Vracht & bagage controle
  • Passagierscontrole

Onze ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers kennen alle voorschriften als het gaat om maatregelen tegen aanslagen en andere vormen van criminaliteit en terrorisme. Onderdeel van ISPS is ook het accuraat handelen na een eventuele terroristische aanslag om de schade tot het minimum te beperken.

Uw veilige haven

De havenbeveiligers van Connect Security stellen samen met de politie, de gemeente en andere betrokkenen en beveiligingsplan op voor uw haven. We zorgen er altijd voor dat de lijnen met de betrokkenen kort zijn, zodat er in geval van nood snel geschakeld en gehandeld kan worden. Zo creëren we een veilige haven voor u.