PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Een beveiliger inhuren: Waar moet je op letten?

Gepubliceerd op:

Beveiliging in onze maatschappij is onmisbaar. Overal waar mensen werken, recreëren, winkelen of in grote groepen bij elkaar komen zijn beveiligers aanwezig. En daar is een goede reden voor. Het inhuren van security zorgt er namelijk voor dat de veiligheid gewaarborgd is. Niet voor niets is het bij het organiseren van een groot evenement verplicht dat beveiligers worden ingezet. En ook in openbare gebouwen is beveiliging inhuren vaak noodzakelijk. Professionele beveiliging levert dus op verschillende manieren een bijdrage aan het creëren van een veilige omgeving. Bij Connect Security zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd betrouwbare, betrokken en flexibele beveiliging krijgen. Of het nu gaat om het beveiligen van een bouwplaats, bedrijvencomplex, ziekenhuis, instantie, instelling of openbaar object.

Beveiligers inhuren

Beveiliging laat u niet over aan een willekeurige partij. Vanzelfsprekend wilt u alleen de beste beveiliging inhuren. Bij het inschakelen van een beveiligingsbedrijf moet u er daarom op letten dat de medewerkers een gedegen opleiding hebben gekregen en de nodige ervaring hebben. Kortom, beveiligers waarop u kunt rekenen en die weten wat er bij beveiligen van ze wordt verwacht. Daarnaast moet beveiligingspersoneel ook een betrouwbare en representatieve uitstraling hebben. Pas wanneer aan al deze voorwaarden is voldaan weet u zeker dat het beveiligen in goede handen is.

Connect Security is een beveiligingsbedrijf dat al meer dan vijftien jaar actief is. We bieden een uitgebreid pakket beveiligingsdiensten aan. Onze medewerkers zijn allemaal in het bezit van een beveiligerslegitimatie van Connect Security. Wat een beveiliger inhuren kosten gaat, is afhankelijk van de uit te voeren taken en van de looptijd van de dienstverlening. Elk pand en iedere situatie is anders en flexibiliteit is daarom kenmerkend voor onze aanpak bij beveiligen. Via ons security inhuren betekent dat u kiest voor beveiliging die 100% voldoet aan uw wensen en behoeften. U krijgt dus altijd de beveiliging die u nodig hebt.

Alles wat u moet weten over het inhuren van beveiliging

Beveiliging inhuren is breed en vraagt tegelijkertijd ook om een specifieke aanpak. Het doel is niet alleen om de veiligheid te bewaken en te garanderen, maar tevens om calamiteiten te voorkomen, risico’s te beperken en situaties beheersbaar te maken. Daarmee hebben professionele beveiligers een veelomvattende taak, waarbij sociale vaardigheden en mensenkennis net zo’n grote rol spelen als het beschermen en beveiligen van uw eigendommen, het correct inschatten van eventuele incidenten en het nemen van veiligheidsverhogende maatregelen.

Een object laten beveiligen

Objectbeveiliging is een van onze belangrijkste specialisaties. Bij het beveiligen van objecten komt het bijvoorbeeld aan op het voorkomen van of ingrijpen bij diefstal. U kunt dan denken aan het bewaken van een bouwplaats of bedrijventerrein. Tot de andere objecten waarbij een beveiligingsbedrijf inhuren wenselijk kan zijn behoren kantoorpanden, havengebieden, zorginstellingen, musea en scholen. Overige zaken waarop bij objectbeveiliging op wordt gelet zijn brand, of alle ramen en deuren goed zijn afgesloten en of er geen elektrische apparatuur onnodig is blijven aanstaan. Verder kunt u beveiliging inhuren om een pand ‘s ochtends te openen en ‘s avonds weer af te sluiten. Beveiligers combineren dergelijke ontgrendel- en vergrendeldiensten vaak met een nachtelijke controle.

Een beveiliger inhuren: Waar moet je op letten?

Professionele beveiliging inhuren?

Wanneer u uw bedrijfspand, instelling of bouwterrein op de juiste manier wilt laten beveiligen kiest u voor een erkend securitybedrijf. Dankzij een professionele beveiliger kunt u erop vertrouwen dat alles in goede handen is. Verdachte situaties worden tijdig onderkend en er wordt doortastend omgegaan met voorkomende calamiteiten en goed ingespeeld op mogelijke risico’s. Een beveiliger inhuren levert u veel op als het gaat om de bewaking van uw object en eigendommen. Overdag kunt u als eigenaar van een bedrijf zorgeloos binnen uw onderneming werken. En ‘s nachts en in het weekend hoeft u dankzij onze betrokken en betrouwbare beveiliging niet wakker te liggen van zaken als inbraak of brand. Daarmee is het inhuren van professionele beveiliging het overwegen meer dan waard.

Beveiligingsbedrijf inhuren?

Samenwerken met de beste beveiliging voorkomt dat zich problemen met grote gevolgen voordoen. In uw kantoorpand of uw winkel, maar tevens op het persoonlijke vlak. Helaas is het soms ook noodzakelijk om tot persoonsbeveiliging over te gaan. Uzelf laten beveiligen is bijvoorbeeld nodig indien u te maken krijgt met een aan uw adres gerichte bedreiging. Of als u om andere redenen vermoedt dat uw veiligheid in het geding is. In dat geval is beveiliging inhuren de oplossing om de rust in uw leven terug te brengen. Uiteraard zijn aan dit soort beveiliging inhuren kosten verbonden die vrij hoog liggen. Persoonlijke beveiliging voorziet echter niet alleen in uw eigen behoefte om zich beschermd te voelen. Als u zich laat beveiligen zullen ook uw gezin, familie en vrienden zich minder zorgen hoeven te maken.

Voordelen van beveiliging inhuren

Het inzetten van beveiligers brengt veel voordelen met zich mee. Wie of wat u ook wilt beveiligen of wat uw wensen omtrent beveiliging ook zijn. Als bedrijfseigenaar hoeft u zelf geen beveiligingstaken meer op u te nemen, maar kunt u dit overlaten aan een gespecialiseerd team van professionele beveiligers. Om optimaal te profiteren van deze voordelen is het van belang dat bij beveiliging inhuren maatwerk wordt geboden. Dat wil zeggen dat uw situatie bepaalt uit welke punten het beveiligingsplan bestaat en welke dienstverlening u mag verwachten. Het resultaat is dat u goede beveiliging voor een goede prijs krijgt.

Waarom beveiliging inhuren bij Connect Security?

Wanneer u flexibele beveiliging nodig heeft, is Connect Security hét beveiligingsbedrijf voor u. Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche hebben we een uitstekende naam opgebouwd. Wij bieden personeel voor uiteenlopende beveiligingsdiensten aan, waaronder winkelbeveiliging, objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging, zorgbeveiliging en hoge-risicobeveiliging. Onze beveiligers zijn breed inzetbaar. Daardoor kunnen ze verschillende situaties aan en zijn ze gewend om snel te schakelen tussen meerdere taken. Het komt voor dat een beveiliger een periode als gastheer of gastvrouw bij de bedrijfsreceptie werkt en daarna meer reguliere beveiligingstaken vervult.

Via ons beveiliging inhuren betekent dat u altijd de juiste mensen op de juiste plek krijgt. Mensen die u graag adviseren indien zij verbeterpunten in uw beveiliging constateren. En dit soort extra service is vanzelfsprekend gewoon inbegrepen bij de beveiliging inhuren prijs. Wanneer wij uw pand of terrein beveiligen heeft u bovendien een vast aanspreekpunt, zodat u profiteert van snelle maatwerkoplossingen. En behalve dat wij op veel beveiligingsterreinen actief zijn, hebben we ook een zeer uitgebreid werkgebied. Daarmee zijn we het adres voor beveiliging inhuren in Amsterdam én de rest van Nederland. Voor de beste beveiliging kiest u dus voor Connect Security.

Beveiliger nodig?

Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar. Wij zijn binnen 1 á 2 uur ter plaatse als dat nodig is.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

"In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk."

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

"Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever."