Toezicht & Straatcoaches

Veiligheid voor u en uw omgeving; dat is de doelstelling van Connect Security.

Bij dit motto past de dienstverlening toezicht en straatcoaches. Wij zorgen er met onze toezichthouders en straatcoaches graag voor dat de publieke ruimte veilig is en blijft. Onze toezichthouders zijn de ogen en oren van gemeentes en stadsdelen en zorgen ervoor dat vandalen uw eigendommen met rust laten en uw familie en vrienden veilig over straat kunnen. Wilt u meer informatie over toezicht en handhaving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanpak overlast in de publieke ruimte

Connect Security levert u altijd diensten op maat, want wij geloven dat een beveiliger, straatcoach of toezichthouder in uw gemeente moet passen en aan moet sluiten op uw wensen. Onze toezichthouders en straatcoaches zijn zichtbaar aanwezig in het publieke domein.

Dit creƫert direct een gevoel van veiligheid en rust voor alle bewoners. Bovendien werken wij nauw samen met bewoners, de politie en andere betrokkenen zodat we kunnen garanderen dat veiligheidsproblemen accuraat en snel worden opgelost.

straatcoach-980x360

Straatcoaches

Ook de straatcoaches van Connect Security kunnen worden ingezet om de veiligheid in de openbare ruimte te verbeteren. Straatcoaches worden voornamelijk ingezet om jeugdoverlast terug te dringen. Dit doen wij door de afkomst, de beweegredenen en de problemen van de jongeren in kaart te brengen en hier op in te spelen. Wij geloven dat iedere jongerenproblematiek anders is en een gerichte aanpak vereist. Bovendien zien wij relaties als de basis voorwaarde om rust en veiligheid te scheppen en zijn wij ervan overtuigd dat we daarvoor eerst een band moeten opbouwen met de betrokken jongeren.

Onze straatcoaches fietsen of lopen duidelijk herkenbaar door de wijk en maken onderdeel uit van het straatbeeld. De coaches zijn er niet alleen om ongeregeldheden de kop in te drukken, maar ze vormen het aanspreekpunt van de buurt en al haar bewoners en bezoekers. Ze kennen de bewoners, weten wat er speelt en kunnen door gericht te werk te gaan rust en veiligheid brengen.