Receptiediensten

Receptiediensten uitbesteden? Onze beveiligers zijn beveiliger en receptionist ineen.

De eerste indruk is belangrijk

“You never get a second chance to make a first impression”, is een bekende Engelse uitdrukking. Bezoekers hebben maar enkele seconden nodig om zich een indruk te vormen van uw bedrijf of organisatie en het is erg lastig om dit beeld later nog bij te stellen. Die eerste indruk kan dus maar beter goed zijn.

Gelukkig hoeft u zich daar met onze professionele beveiligers op de receptie geen zorgen over te maken. Zij zorgen ervoor dat uw bezoekers zich welkom én veilig voelen. Bovendien zijn ze breed inzetbaar: in kantoorgebouwen, maar ook in zorginstellingen zoals ziekenhuizen. Is uw vaste receptionist uitgevallen of op vakantie? Ook dan kunt u een beroep op ons doen.

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe onze beveiligers op uw receptie ingezet kunnen worden.

  • Receptionist en beveiliger ineen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 24/7 beschikbaar
receptie
object

Waarom een beveiliger inzetten op uw receptie?

Wellicht denkt u niet meteen aan een beveiliger voor het bemensen van uw receptie. Toch biedt een beveiliger bepaalde voordelen boven een meer ‘traditionele’ receptionist.

Onze speciaal opgeleide beveiligers dragen namelijk niet alleen zorg voor een vriendelijke ontvangst van uw bezoekers of gasten, maar zijn ook getraind om met bedreigende of onveilige situaties om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan telefonische of fysieke bedreiging of hulp bij ongevallen.

Verder dragen ze natuurlijk zorg voor de controle en registratie van bezoekers en pakketjes. Op deze manier voorkomen dat ongewenste gasten of objecten uw pand binnenkomen.

Maar u kunt de beveiligers ook inzetten voor typische beveiligingstaken, waaronder het lopen van controlerondes en brand- en sluitrondes.

Waarom receptiediensten uitbesteden aan Connect Security?

Beveiligers van Connect Security zijn receptionist en beveiliger ineen. U hoeft dus niet én een receptioniste én een beveiliger in te huren, maar heeft het beste van beide werelden. Zo bespaart u kosten en geeft u uw bezoekers en medewerkers een veilig gevoel.

Beveiligers die het pand alleen openen en afsluiten, zijn niet de hele dag door aanwezig. Een beveiliger die op de receptie zit wel. Zo zorgt hij er de hele dag voor dat iedereen die zich in het pand bevindt zich veilig voelt. Bovendien kan hij snel ingrijpen bij calamiteiten.

Daarnaast zijn onze beveiligers getraind om alert te zijn op verdachte en onveilige situaties en kunnen ze deze snel in de kiem smoren. Ze zijn uw ogen en oren en geven u advies om de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers te vergroten. Kortom: onze beveiligers denken actief met u mee over hoe u veiligheidsrisico’s kunt verkleinen.

Tot slot: wij doen niet aan ingewikkelde contracten met kleine lettertjes. We zijn er voor u op het moment dat u ons nodig heeft.

Meer weten over onze receptiediensten?

Wilt u uw receptiediensten uitbesteden aan een professioneel beveiligingsbedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We horen graag van u met welke specifieke uitdagingen u te maken heeft, zodat we speciaal voor u een beveiligingsplan op maat kunnen maken.

Recensies

De afgelopen jaren hebben wij voor en met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

hillen-en-roosen

Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super.
Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra.
Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan.
Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever.

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

logo_gemeente-amsterdam

In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op korte termijn inzetten met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijp, de taal kent en cultuur kent maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk.

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

Scroll to Top