PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69
objectbeveiliging

Objectbeveiliging: Veiligheid voor bezoekers en pand

Gepubliceerd op:

De beveiliging van objecten behoort tot de belangrijkste en meest voorkomende taken die Connect Security uitvoert. Objectbeveiliging vormt dan ook een breed werkterrein, dat elke dag opnieuw om onze inzet vraagt. Daarbij richten wij ons op objectbeveiliging in de ruimste betekenis van het woord. U kunt bijvoorbeeld een object beveiliger inhuren voor een overheidsgebouw, bedrijfspand, winkel of bouwplaats, maar ook voor een onderwijsinstelling, ziekenhuis of museum. Wij bieden betrouwbare objectbewaking op maat door het hele land.

Objectbeveiliging afgestemd op úw situatie

Met Connect Security is alles mogelijk, of u nu een enkele objectbeveiliger of een compleet beveiligingsteam nodig heeft. Wij zijn flexibel en stellen ons geheel ten dienste van de opdrachtgever. Uw situatie en wensen zijn dus bepalend voor onze inzet rond object beveiliging. En vanzelfsprekend denken wij indien gewenst met u mee. Iedere situatie vereist een specifieke aanpak. Maakt u bijvoorbeeld voor het eerst gebruik van objectbewaking? Dan leggen wij u graag uit wat professionele beveiliging van objecten precies inhoudt en hoe dit in uw geval het best kan worden aangepakt. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Op de details letten en situaties correct inschatten is overigens ook iets waar onze objectbeveiligers uitstekend in getraind zijn.

Voordelen van objectbeveiliging

Een van de grootste voordelen van object beveiliging is dat er een preventieve werking vanuit gaat. Een objectbeveiliger van Connect Security draagt altijd een uniform en is daardoor zichtbaar, representatief en herkenbaar. Door regelmatig controlerondes te maken en eventuele afwijkingen te herkennen, worden alle voor het object vitale, ruimtes gecontroleerd. Dit verkleint de kans dat mensen met minder goede bedoelingen zich toegang tot uw bedrijf, instelling of bouwplaats verschaffen. En mocht er toch iets gebeuren, dan is er altijd een object beveiliger in de buurt om dit tijdig te signaleren en in te grijpen. Bovendien kunnen de politie en/of eventuele andere hulpdiensten snel worden ingelicht. Een bijkomend voordeel van herkenbare beveiligers is dat u duidelijk maakt dat u het veiligheidsaspect serieus neemt, waardoor calamiteiten voorkomen kunnen worden en bezoekers en gebruikers zich veilig voelen. Object beveiliging zorgt er tevens voor dat u zich met een gerust hart op uw bedrijfstaken kunt richten.

Waarom kiezen voor objectbewaking?

Een objectbeveiliger is onmisbaar als het gaat om het verbeteren van de veiligheid. En niet alleen van uw pand en bezittingen. Afhankelijk van de aard en invulling ervan verhoogt objectbeveiliging namelijk ook de veiligheid van uw personeel, leveranciers, klanten, bezoekers en uzelf. Object beveiliging zoals wij die uitvoeren omvat meer dan zichtbare aanwezigheid overdag. Het kan bijvoorbeeld ook inhouden dat wij uw bedrijfspand ‘s morgens ontgrendelen en ‘s avonds weer afsluiten. ‘s Nachts voert onze object beveiliger desgewenst controles uit op verdachte situaties, inbraak en brand. Connect Security staat dus 24 uur per dag tot uw beschikking. Hoe de beveiliging van objecten er in uw geval uit komt te zien bepalen we in overleg met u. Wij schromen niet voor een specifieke benadering.

Objectbeveiliging: Veiligheid voor bezoekers en pand

Wat mag u verwachten van objectbeveiliging?

Connect Security staat voor duidelijke afspraken met opdrachtgevers. Zo weet u altijd waar u aan toe bent wanneer wij uw object beveiliging op ons nemen. En dat geldt natuurlijk ook voor de object beveiligers die voor ons werken. Dankzij een heldere taakomschrijving kunt u er 100% op vertrouwen dat uw objectbewaking in goede handen is. Daarbij zijn de beveiligers van Connect Security natuurlijk altijd bereid om als de situatie daarom vraagt een stapje verder te gaan. Wanneer het nodig of wenselijk is kunt u bij onze objectbeveiliger daarom terecht voor tips, ideeën, suggesties en adviezen. Bijvoorbeeld over hoe de beveiliging van uw bedrijfs- of winkelpand of organisatie kan worden verbeterd of naar welke plekken in het gebouw extra aandacht moet uitgaan, of extra toezicht nodig heeft om een onveilige situatie te voorkomen. De persoonlijke aandacht die wij voor onze klanten hebben is iets wat ons duidelijk onderscheidt van andere bedrijven voor objectbeveiliging.

Object beveiliging: snel schakelen tussen verschillende taken

Dankzij onze aanpak en doordat wij objectbeveiliging in de breedste betekenis van het woord aanbieden, is Connect Security breed inzetbaar. Of het nu gaat om het beveiligen van zorginstellingen, overheidsgebouwen, objecten, of een andere vorm van het waarborgen van veiligheid: onze objectbeveiligers zijn via een strenge procedure geselecteerd en hebben een uitgebreide opleiding gekregen. Zij zijn van vele markten thuis, en werken het ene moment voor de ene klant als gastheer of gastvrouw op receptiediensten, terwijl hun hoofdtaak bij een volgende klant uit strikte toegangscontrole, brand- en sluitrondes of sleutelbeheer bestaat. Snel kunnen schakelen is dan ook de tweede natuur van onze object beveiligers.

Objectbewaking door Connect Security

Heeft u een objectbeveiliger voor een kantorencomplex, winkel, shoppingmall, bedrijf, uitgaansgelegenheid, museum, bouwterrein of zorg- of onderwijsinstelling nodig? Neem dan contact op. Objectbeveiliging via Connect Security betekent het gemak van een vast contactpersoon, die op de hoogte is van uw situatie en wensen. Met onze object beveiliging kunt u dus altijd rekenen op maatwerk, korte lijnen en de mogelijkheid om moeiteloos in te spelen op veranderende beveiligingsbehoeftes.

Beveiliger nodig?

Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar. Wij zijn binnen 1 á 2 uur ter plaatse als dat nodig is.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

"In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk."

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

"Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever."