Bouwbeveiliging

Goede bouwbeveiliging voorkomt dat uw bouwmateriaal wordt gestolen, maar u heeft ook bouwplaatsbeveiliging nodig om vernielingen tegen te gaan. Jaarlijks wordt er veel schade aangericht door diefstal en vernielingen in de bouw. Dit veroorzaakt naast financiële schade ook grote vertragingen van bouwprojecten. Om uw project in goede banen te leiden en de continuïteit te waarborgen, kiest u voor de professionele bouwplaatsbeveiliging van Connect Security.

Connect Security werkt alleen met gediplomeerde en streng gescreende medewerkers. Onze beveiligers controleren niet alleen de veiligheid tijdens de bouw, maar ook na oplevering. Tijdens leegstand van recent opgeleverde bouwprojecten wordt er namelijk veel gestolen en vernield. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan diefstal van keukenapparatuur in leegstaande nieuwbouwhuizen.

U kiest voor bouwbeveiliging van Connect Security, omdat:

  • Het schade aan uw bouwmaterialen voorkomt
  • Het de continuïteit van uw bouwproject garandeert
  • U dag en nacht kunt rekening op professionele bouwplaatsbeveiliging

Wij bieden u bouwbeveiliging in nauw overleg gedaan met alle betrokkenen bedrijven, want wij geloven dat heldere communicatie de basis van veiligheid is. De behoeften en wensen verschillen bij ieder bouwproject, daarom passen wij onze bouwplaatsbeveiliging aan op uw specifieke situatie. Bovendien bieden wij 24 uur per dag bewaking van uw bouwplaats, dus ook in het weekend en in de nachtelijke uren wanneer kwaadwillenden meestal toeslaan.

Waarom bouwbeveiliging?

Uit de cijfers van het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing van 2008 blijkt dat er jaarlijks 61.000 misdrijven plaatsvinden op bouwterreinen. Dit kost de bouwbranche ongeveer 114 miljoen euro per jaar.