Objectbeveiliging

Connect Security biedt de oplossing voor het beveiligen van gebouwen, terreinen en andere voorwerpen.

Wanneer uw bezit een dagelijkse stroom van bezoekers kent, brengt dit veiligheidsrisico met zich mee. Of het nu binnen of buiten, overdag ,’s avonds of ’s nachts is; uw bezit heeft de beste beveiliging nodig. Connect Security zorgt voor objectbeveiligers die, als het nodig is 24 uur per dag, een oog in het zeil houden.

Wij hebben de beste beveiligers voor u geselecteerd, die u professioneel en waar nodig permanent beveiliging bieden. De objectbeveiliging van Connect Security is breed inzetbaar en kan volledig worden afgestemd op uw specifieke situatie. Bent u geïnteresseerd in onze beveiligingsdiensten? Neem hieronder dan direct contact met ons op.

 Objectbeveiliging voor iedere situatie

Onze objectbeveiligers hebben een strenge selectieprocedure doorlopen. Ze zijn bovendien breed opgeleid en kunnen snel schakelen tussen diverse taken. Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in algemene beveiligingstaken, maar u kunt onze medewerkers bijvoorbeeld ook als portier of receptionist inzetten. Het ene moment is de objectbeveiliger gastheer en het volgende moment controleert hij of zij goederen; wel zo handig. Ook mobiele surveillance behoort tot het mogelijke
takenpakket.

Connect Security begrijpt dat objectbeveiliging maatwerk moet zijn, want geen bedrijf is hetzelfde. Daarom bieden wij u breed en flexibel inzetbare beveiligers die zich razendsnel kunnen aanpassen aan uw bedrijfsvoering, uw mensen en de veiligheidsrisico’s die daarmee gepaard gaan.

Onze dienstverlening omvat meerdere toezichthoudende taken, zoals:

  • Toegangscontrole
  • Registratie en beheer van sleutels
  • Preventieve controlerondes
  • Brand- en sluitrondes
  • Alarmering en optreden bij calamiteiten
  • Parkeerbeheer