Spoedbeveiliging op ieder moment van de dag

Spoedbeveiliging gaat om urgente situaties waar direct een beveiliger noodzakelijk is. Het zijn situaties die – helaas – steeds vaker voorkomen. Niet alleen vanwege de eerdere coronamaatregelen, maar ook binnen supermarkten, op scholen of bij zorginstellingen komt het steeds vaker voor dat spoedbeveiliging de oplossing vormt. Als het gaat om situaties die écht niet kunnen wachten, heeft u niets aan een beveiligingsbedrijf dat morgen zijn of haar beveiligers stuurt. Als het gaat om échte noodsituaties, heeft u per direct gespecialiseerde beveiligers nodig. Op welk tijdstip van de dag u ook belt.

Met spoed beveiliging nodig?

Voor diverse situaties is het noodzakelijk om zo snel mogelijk een gespecialiseerde beveiliger ter plaatse te hebben als situaties uit de hand dreigen te lopen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Onverwachte situaties

Bij onverwachte situaties kan het zomaar voorkomen dat er op korte termijn behoefte is aan beveiliging ter plaatse. Bijvoorbeeld na een persconferentie over de coronamaatregelen, waardoor er op verschillende plaatsen onrust ontstaat. Door direct actie te ondernemen met de inzet van extra beveiliging blijft de situatie gehandhaafd. Op deze manier is er extra aandacht voor de veiligheid van iedereen.

  • Overlast

Last van rondhangende jongeren of ongewenste personen in winkelcentra of rondom hotels, waardoor personeel en bezoekers zich niet meer veilig voelen? Ook in deze situatie kan beveiliging een belangrijke rol spelen door de overlast gevende personen op een correcte manier aan te spreken. Zo wordt escalatie van situaties voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

  • Zorginstellingen

Binnen de zorg neemt agressie helaas toe. Het komt steeds vaker voor dat zorgpersoneel zich niet meer veilig voelt vanwege toenemende agressie van cliënten. Met gespecialiseerde beveiligers wordt de rust weer teruggebracht, zodat het personeel weer op een normale en veilige manier hun werk kan doen.

Naast agressie in zorginstellingen wordt spoedbeveiliging ook ingezet bij andere urgentie situaties, denk bijvoorbeeld aan toegangsplekken met een kapot slot. Op deze manier kan het personeel zich weer focussen op hun eigen taken. Bovenstaande voorbeelden zijn situaties die niet altijd van tevoren in te schatten zijn, waardoor de nood aan extra hulp hoog is.

spoedbeveiliging

Werkwijze spoedbeveiliging van Connect Security

Onze piketdienst is 24/7 beschikbaar, op ieder tijdstip van de dag. Na uw belletje wordt meteen gekeken naar de beschikbare beveiligers op dat moment. Direct wordt een juiste inschatting gemaakt.

  • Wat is de situatie en de noodzaak?
  • Gaat het daadwerkelijk om spoed?
  • Wat zijn de wensen van u als klant?

Na een inventarisatie komen wij met een transparant kostenoverzicht, zodat u direct weet wat de kosten zijn om een beveiliger ter plaatse te krijgen. Na een akkoord op het kostenoverzicht zorgt Connect Security zo snel mogelijk voor de juiste beveiligers op de juiste plek.

Ad hoc beveiliging voor vaste klanten 

Voor vaste klanten vormt Connect Security een vertrouwd gezicht. Het is fijn om professionele en goed opgeleide beveiligers rond te hebben lopen binnen uw organisatie.

Naast de reguliere diensten staat Connect Security uiteraard ook altijd klaar voor calamiteiten bij vaste klanten. Toch is er nóg meer dan dat. Omdat de situaties en organisaties van vaste klanten bij ons bekend zijn, denken we mee en denken we vooruit. Op deze manier wordt geanticipeerd op wat (mogelijk) komen gaat. Door samen stil te staan bij eventuele calamiteiten wordt een inschatting gemaakt wat betreft de behoeftes van de klant. Dat kan gaan om de capaciteit van beveiligers, maar ook om de juiste timing van de inzet.

Direct beveiliging nodig? Connect Security is altijd transparant

Van inventarisatie tot plan van aanpak: alles wordt besproken, inclusief de totstandkoming van het aantal uren en de opbouw van de prijs. Connect Security is in alle gevallen transparant en wil er alles aan doen om situaties zo veilig mogelijk te laten verlopen. Of dat nu geldt voor situaties waarbij met spoed beveiliging nodig is, of reguliere beveiliging. Connect Security is er op ieder moment van de dag voor uw organisatie.

Heeft u met spoed beveiliging nodig voor uw organisatie of bent u benieuwd naar onze diensten? Vraag – geheel vrijblijvend – een offerte op van onze diensten.

Geplaatst in

Beveiliger nodig?

Met meer dan 15 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar. Wij zijn binnen 1 á 2 uur ter plaatse als dat nodig is.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Scroll to Top