PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Bouwbeveiliging: Lees Deze Essentiële Informatie!

Gepubliceerd op:

Bij bouwplaatsen is de bouwbeveiliging van het grootste belang. Jaarlijks wordt er voor tientallen miljoenen euro’s schade aangericht op bouwplaatsen en terreinen! Deze directe schade vindt men meestal terug in de diefstal van dure bouwmaterialen. Daarnaast is de indirecte schade vaak nog erger; vertraging, gemiste deadlines… Noem maar op.

Beveiligen van bouwplaatsen

Goede beveiliging op de bouwlocatie is geen overbodige luxe!

Na het lezen van onderstaande stappen is de beveiliging rondom uw bouwplaats voorzien! Met het beveiligen van personeel, apparatuur en materialen bent u gegarandeerd van een succesvol bouwproject en zal de kans op een inbreuk op de beveiliging minimaliseren.

Camera toezicht

Het gebruik van camera’s is een goede toevoeging voor het beveiligen van uw bouwplaats. Het gebruik van slimme camera’s voorkomt schade! Hoe dan? Ten eerste schrikt het beeld van een camera mensen af, waardoor er minder snel vernieling of vandalisme wordt toegepast op het bouwterrein. Ten tweede slaan dieven goed beveiligde bouwplaatsen met een grotere pakkans liever over: minder diefstal. Ten derde: de slimme camera bevat een directe verbinding met de meldkamer.

Dankzij de beveiliging via slimme camera’s wordt de pakkans vergroot en de schade kans verkleind

Bij een verdachte situatie wordt via de slimme camera direct politie en beveiliging ingeschakeld: de pakkans wordt hiermee enorm vergroot. Bovendien heeft u geen valse meldingen omdat het bewijs automatisch door de camera wordt opgeslagen.

Beveiligers

Wilt u diefstal voorkomen én volledige toezicht?Schakel dan beveiliging in. Een bouwplaats is relatief eenvoudig toegankelijk en vaak slecht verlicht. Hierdoor is camerabewaking niet altijd toereikend.

Het gebruik van beveiliging is een sterk afschrikmiddel tegen criminelen en vandalisten

Het is belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste beveiligingspartner; de kwaliteit, kennis en ervaring van de beveiligers is namelijk erg belangrijk. Is de beveiliger in staat de bouwplaats echt te beveiligen en te beschermen? Bezitten de beveiligers de benodigde certificaten? Het is van essentieel belang dat beveiligers bouwlocaties herbergen. Deze vragen zijn van belang bij het selecteren van de juiste beveiliging.

Kies daarom voor zekerheid bij Connect Security. Wilt u een beveiliger inhuren? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Bouwbeveiliging met beveiliger
Onze beveiligers op de bouwplaats

Hekwerk en goed afsluiten

Het is misschien een schot voor open doel: maar sluit uw bouwplaats goed af! Maak het dieven zo lastig mogelijk om het bouwterrein op te komen. Controleer of ramen en deuren goed zijn afgesloten en faciliteer stevig, verankerd hekwerk. Blijf dit ook controleren gedurende het bouwproject. Vaak wordt door vandalisme en vernieling toch een gat in het hek gemaakt waardoor er diefstal plaats kan vinden. Er zijn allerlei soorten hekwerk die uw bouwplaats goed kunnen beveiligen, bijvoorbeeld anti-inklimhekken. Zorg in ieder geval voor goedgekeurde sloten en spreek af wie deze beheren en wie het terrein afsluiten.

Als een dief in de nacht

Juiste bouwbeveiliging realiseert u onder andere met goede verlichting. Dieven en vandalen opereren het liefs in het donker. Zonder verlichting wordt de kans op diefstal of vernieling van de bouw dus groter. U kunt er ook voor kiezen om verlichting met een bewegingsmelder te installeren. Hiermee zorgt u voor permanente bouwbeveiliging, de gehele bouwperiode. De bouw is namelijk vooral tijdens vakanties doelwit.

Borg zelf uw bouwbeveiliging

Het materiaal dat u gebruikt in de bouw, is prijzig en vaak schaars. Zorg er dus voor dat u alles onder controle hebt: ruim het bouwterrein goed op, zorg ervoor dat gereedschap wordt meegenomen of groepeer alles zoveel mogelijk.

Goed beveiligen begint met een goede werkorganisatie

Het beste is natuurlijk om de toegang tot dure materialen zoveel mogelijk te blokkeren. Het is wellicht een tijdsinvestering, maar het goed beveiligen van uw materiaal voorkomt schade en diefstal.

Betrouwbare beveiliging in de bouw

Het beveiligen van een bouwplaats doet u samen

Ga goed in gesprek en kies zorgvuldig de juiste beveiliging uit. Dit is namelijk – in alle vormen van de bouw die er zijn – vaak maatwerk. Het is verstandig om met meerdere beveiligingsbedrijven in gesprek te gaan en te kijken naar aspecten als tarief, kwaliteit, scholing en referenties. Kortom: denkt het beveiligingsbedrijf mee om tot de beste vorm van beveiliging te komen voor de bouwplaats?

Bouwbeveiliging in heel Nederland geregeld

Bij Connect Security denken wij graag met u mee. Wij leveren bouwbeveiliging in heel Nederland en leveren oplossingen op maat. Of het nu gaat om havenbeveiliging, objectbeveiliging, zorgbeveiliging, meerde beveiligers inhuren of ander soort beveiliging, ons team van professionals staat graag tot uw dienst.

Een bouwbeveiliger is geen overbodige luxe

Een bouwbeveiliger is geen luxe, maar een noodzaak om uw bouwplaats te beschermen. Kiest u voor Connect Security, dan kiest u voor betrouwbaarheid en persoonlijk contact via een vast contactpersoon die u helpt uw projecten te realiseren in alle veiligheid die het verdient.

Laat Connect Security uw beveiligingspartner zijn. Wij garanderen u de beste bouwbeveiliging!

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Beveiliger nodig?

Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar. Wij zijn binnen 1 á 2 uur ter plaatse als dat nodig is.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

"In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk."

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

"Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever."