PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Een professionele en veilige ontvangst met onze receptiedienst

Gepubliceerd op:

Een doorlopend bemande receptie is onmisbaar voor met name zorginstellingen, instanties, hotels, grote ondernemingen en gebouwen waarin meerdere bedrijven gevestigd zijn. Receptiemedewerkers zijn niet alleen het visitekaartje van uw organisatie, maar zorgen er tevens voor dat de bezoekers en het personeel zich veilig voelen. Om de ontvangst van gasten en de veiligheid in uw pand te waarborgen, is het verstandig om uw receptie en beveiliging door professionals te laten uitvoeren. Daartoe kunt u diverse receptiediensten uitbesteden aan Connect Security.

Receptiediensten uitbesteden: de voordelen en onze aanpak

Receptiediensten laten uitvoeren door Connect Security heeft meerdere voordelen. Zo bent u geen tijd kwijt aan het trainen en instrueren van het receptiepersoneel. Bovendien weet u zeker dat het receptiewerk wordt verricht door betrouwbare mensen. Ook hoeft u zich niet bezig te houden met de bezetting van de receptie. Het onverwacht moeten regelen van vervangend personeel bij ziekte is bijvoorbeeld niet meer aan de orde. Verdere voordelen van het uitbesteden van receptiediensten zijn:

U werkt samen met een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf

Connect Security heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van beveiliging en receptiewerk. Onze medewerkers zorgen voor een gastvrije ontvangst van bezoekers, maar weten ook hoe zij moeten inspelen op potentieel afwijkende situaties.

U kunt zich meer richten op uw kerntaken

Door externe beveiligingsprofessionals voor uw receptiediensten in te huren houden u en uw werknemers tijd over voor de kerntaken van uw onderneming. U kunt zich dus 100% richten op de zaken die voor uw bedrijf het belangrijkst zijn.

Receptiediensten uitbesteden betekent kosten besparen

Met het inhuren van receptiemedewerkers via Connect Security bent u op termijn voordeliger uit. Anders dan bij vast personeel het geval is hoeft u bijvoorbeeld niet te investeren in werving en begeleiding. Daarnaast vermijdt u bijkomende loonkosten.

Een gastvrij en veilig welkom

Wanneer gasten uw pand betreden, is hun eerste indruk cruciaal. Connect Security streeft ernaar om elke bezoeker een hartelijke en veilige welkomstbeleving te bieden. Een goede receptiedienst is onmisbaar voor uw bedrijf. Het zien van vaste gezichten als eerste aanspreekpunt bij uw receptie zorgt voor vertrouwen. Onze goed getrainde security hosts begrijpen het belang van een vriendelijke glimlach, een behulpzame houding, en tegelijkertijd een oog voor veiligheid.

Een professionele en veilige ontvangst met onze receptiedienst

Gastvrijheid met een scherp oog voor veiligheid

Connect Security combineert gastvrijheid met beveiligingsbewustzijn. Onze security hosts zijn getraind om gasten welkom te heten, terwijl ze tegelijkertijd alert zijn op eventuele dreigingen. Ze zijn bekwaam in het herkennen van onregelmatigheden zonder de warmte en gastvrijheid te verliezen die essentieel zijn voor een uitnodigende ontvangst.

Verbinden op een persoonlijk niveau

Onze security hosts begrijpen dat het opbouwen van relaties begint bij de voordeur. Ze zijn toegewijd aan het creëren van een persoonlijke band met uw gasten, waardoor deze zich meer dan welkom voelen. Dit niveau van persoonlijke aandacht draagt niet alleen bij aan de tevredenheid van de bezoeker, maar ook aan het positieve imago van uw organisatie.

Geschikte receptiediensten voor uw bedrijf

Receptiediensten en beveiliging in één. Door uw receptiediensten uit te besteden aan Connect Security maakt u gebruik van professionals die alles weten over de beveiliging van gebouwen. Zij nemen dan ook een groot aantal taken op zich. U kunt hierbij denken aan:

 • openen en sluiten van uw bedrijfspand
 • lopen van brand- en controlerondes
 • signaleren van verdachte situaties
 • verrichten van visitatiediensten
 • voorkomen van ongewenste situaties
 • ingrijpen bij calamiteiten
 • inspelen op mogelijke dreigingen en afwijkende situaties

Met het uitbesteden van uw receptiediensten kiest u dus voor flexibel inzetbare specialisten op het gebied van receptie- en beveiligingswerk.

Uw receptie is het visitekaartje van uw organisatie

Het belang van een sterke eerste indruk kan niet genoeg worden benadrukt, en in veel gevallen is de receptionist het eerste aanspreekpunt dat uw bezoekers hebben met uw organisatie. Connect Security erkent dit en zorgt ervoor dat uw receptie een positieve en blijvende indruk maakt. Onze receptiemedewerkers zijn niet alleen getraind in beveiligingsprocedures, maar ook in klantvriendelijkheid, gastvrijheid, ontvangstbeleving en communicatieve vaardigheden. Ze begrijpen dat het een persoonlijke ontmoeting is, waarin ze zowel face-to-face als telefonisch op professionele wijze zullen handelen. Ze stralen professionaliteit en hoffelijkheid uit, wat de toon zet voor de ervaring die uw bezoekers bij uw organisatie zullen hebben.

Aandacht voor details, van netheid tot persoonlijke begroetingen, speelt een cruciale rol bij het vormen van deze eerste indruk. Bij Connect Security begrijpen we dat de receptie een afspiegeling is van uw bedrijfscultuur en zorgen we ervoor dat alles in lijn is met de eerste indruk die u wilt geven.

U haalt een specialistische partij in huis

Als u ervoor kiest om met Connect Security in zee te gaan, haalt u meer dan alleen een receptiedienst in huis. U haalt een team van specialisten binnen met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van beveiliging en gastvrijheid. Dit betekent dat u kunt rekenen op de meest effectieve en efficiënte dienstverlening voor het beheren van uw receptie.

Via Connect Security huurt u een goed opgeleide security host in, die exclusief op receptietaken kan worden ingezet. Daarbij bieden wij de juiste balans tussen veiligheid en gastvrijheid. Al onze security hosts hebben een flexibele persoonlijkheid, maar wij selecteren de best passende medewerker op basis van het karakter van uw bedrijf. Of uw organisatie nu een formeel en gereserveerd karakter heeft of juist een open en informele sfeer uitstraalt, onze receptiemedewerkers kunnen zich aanpassen aan de unieke eisen en verwachtingen van uw bedrijf.

Met Connect Security als partner heeft u de gemoedsrust dat u samenwerkt met een organisatie die streeft naar excellentie in elke interactie en service die wordt geboden.

Welke facilitaire diensten kunt u uitbesteden?

Centraal bij receptiewerk staat de ontvangst van en het contact met bezoekers, gasten, klanten en leveranciers. Het correct kunnen doorverwijzen van mensen naar de juiste persoon is daar onlosmakelijk mee verbonden. De receptiemedewerker dient daarom goed op de hoogte te zijn van wie welke functie binnen een bedrijf of organisatie vervult. Afhankelijk van de aard van een onderneming kunnen receptiediensten echter nog een stuk breder zijn. Tot de taken van receptiemedewerkers behoren soms ook:

 • aannemen, beantwoorden en doorverbinden van telefonisch binnenkomende gesprekken
 • verzorgen en verdelen van in- en uitgaande post
 • verrichten van administratieve werkzaamheden
 • bijhouden van de voorraad kantoorartikelen en het op tijd bestellen en aanvullen ervan
 • reserveren van vergaderzalen en het verzorgen van de bijkomende faciliteiten

Onze medewerkers kunnen voor korte of langere termijn worden ingezet

Tijdelijk of permanent: onze receptiediensten geven invulling aan uw vraag

Het inhuren van receptiemedewerkers kan voor korte of lange tijd. Heeft de receptie van uw bedrijf bijvoorbeeld te maken met terugkerende drukke periodes? Dan kunt u in die weken mensen van Connect Security inhuren. Het tijdelijk inzetten van receptiemedewerkers is ook een uitstekende oplossing bij zwangerschaps- of ouderschapsverlof, of wanneer er sprake is van langdurige afwezigheid door ziekte. Uiteraard is het eveneens mogelijk om uw receptiediensten het hele jaar door aan ons uit te besteden. U bent dan altijd volledig ontzorgd, hoeft geen rekening te houden met de planning en bent ervan verzekerd dat uw receptie altijd bemand is.

De juiste persoon op de juiste plek

Receptiediensten uitbesteden: een gastvrij visitekaartje van uw bedrijf

Zoekt u professionele medewerkers voor receptie-, balie- of hostesswerkzaamheden? Met Connect Security kiest u voor een ervaren en gespecialiseerd bedrijf voor het uitbesteden van receptiediensten. Of het nu gaat om een grote onderneming, ziekenhuis, bedrijfsverzamelgebouw, hotel, instelling of instantie. Wij zorgen ervoor dat onze receptiediensten uw vraag passend invullen en dat de juiste persoon op de juiste plek zit. Zodoende kiest u voor dienstverlening die bij uw organisatie past. Neem voor meer informatie over receptiediensten uitbesteden vrijblijvend contact op met Connect Security. Dat kan per e-mail, telefoon of via het antwoordformulier.

Beveiliger nodig?

Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar. Wij zijn binnen 1 á 2 uur ter plaatse als dat nodig is.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Augusto de Campos Neto

Gemeente Amsterdam

"In de 12 jaar dat ik als Adviseur Openbare orde en veiligheid heb gewerkt in Amsterdam heb ik Connect Security kunnen inzetten op complexe uitdagingen. De kracht van Connect Security zit enerzijds in de koppeling kunnen maken tussen praktijk en strategie. Daarmee bedoel ik dat men in staat is goed de complexiteit en omgeving te lezen om dan gezamenlijk een strategie te bepalen voor inzet. Anderzijds de flexibiliteit en kwaliteit van personeel. Zelfs op kortetermijninzet met de juiste personen is geen probleem. Met name in complexe wijken waarin snel schakelen op maat nodig is, kwam Connect Security op het juiste moment. Daarnaast kent men en weet men een koppeling te maken met "de straat". Men heeft personeel die de straat begrijpt, de taal kent en cultuur kent, maar ook kan schakelen op directieniveau. Die wisselwerking is heel belangrijk."

Raymond Kollmuss

Hillen & Roosen

"Werk al velen jaren met connect security.
Mijn ervaring met het bedrijf. En eigenaar Serkan. Is super. Altijd op tijd kunnen leveren. Goed personeel. Altijd dat beetje extra. Mocht je iemand zoeken in beveiliging of verkeersregelaar. Dan raad ik connect zeker aan. Serkan bedankt. Je collega Alami in IJmuiden doet zijn werk uitstekend. Krijg de complimenten van de opdrachtgever."