Beveiliging in 2021: een terugblik vanuit Connect Security

2021 was een turbulent jaar. Niet alleen voor ons als Connect Security, maar ook voor onze opdrachtgevers én medewerkers. Van extra handhaving bij aangescherpte coronamaatregelen tot preventieve beveiliging: we blikken terug op een druk maar mooi jaar.

Extra beveiliging door coronamaatregelen

Nooit eerder was de druk voor veel bedrijven, zorginstellingen en de retailsector zo hoog. Door de fluctuerende coronacijfers kregen alle sectoren te maken met aangescherpte maatregelen. Niet te vergeten dat veel van deze maatregelen de volgende dag al in moesten gaan. Dit vergt veel flexibiliteit.

Denk hierbij aan maatregelen zoals:

  • Toegangscontroles uitvoeren;
  • Qr-codes checken;
  • Maximaal aantal bezoekers hanteren;
  • Mondkapjescontroles uitvoeren.

Hoewel deze maatregelen uiteraard bedoeld zijn om de gezondheid te bevorderen, zorgde dit ook voor veel onrust en soms gevoelens van onmacht bij bezoekers. Daarom was er bij veel instanties behoefte aan extra beveiliging om de rust en veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. Ook daar hebben onze beveiligers zich meermaals voor ingezet in 2021.

beveiliging 2021

Beveiliging op alle vlakken

Niet alleen stond 2021 in het teken van coronamaatregelen, ook stonden onze beveiligers klaar om de nodige brand- en sluitrondes uit te voeren, receptiediensten te draaien en te zorgen voor preventieve beveiliging zodat alle belanghebbenden een veilig gevoel ervaren.

Zo waren onze beveiligers ter plekke bij opdrachtgevers zoals:

Maar ook onze speciaal opgeleide toezichthouders en straatcoaches waren in 2021 meer dan eens nodig. Veel jongeren zoeken hun afleiding op straat, wat er regelmatig voor zorgt dat ze overlast of onrust in de buurt veroorzaken. Door een straatcoach of toezichthouder in te zetten, fungeren zij als de oren en ogen van de wijk. Ook is het voor overlastgevers fijn dat er een bekend gezicht is, zodat ook zij hun verhaal kwijt kunnen. Dit, in combinatie met korte lijnen met de politie en gemeente, heeft het veiligheidsgevoel van omwonenden meerdere keren enorm vergroot.

beveiliging 2021

De inzet en flexibiliteit van onze medewerkers en opdrachtgevers

Een speciaal woord van dank willen wij als directie van Connect Security richten aan onze medewerkers die zich altijd flexibel, begripvol en vol passie hebben ingezet voor onze opdrachtgevers. Meer dan ooit werd er een beroep gedaan op hun flexibiliteit, inlevingsvermogen en professionaliteit. Maar ook onze opdrachtgevers zijn wij dankbaar. Dankbaar voor het vertrouwen om samen te zorgen voor de juiste beveiliging.

Beveiliging inzetten

Korte lijnen, heldere communicatie en snel schakelen: dat is waar wij als Connect Security voor staan. In 2021 kregen we dan ook vaak te horen dat de heldere communicatie en het snelle schakelen zo enorm werd gewaardeerd. Uiteraard zal deze werkwijze in 2022 worden voortgezet en kunt u als opdrachtgever rekenen op onze inzet.

Als tip willen wij meegeven dat het als organisatie altijd goed is om vooruit te kijken. Wat kan de huidige situatie met zich meebrengen en hoe kan je daar als bedrijf op inspelen? Dit stukje ontzorgen nemen wij als beveiligingsexperts graag uit handen. Zo kijken we bijvoorbeeld altijd of er later behoefte is aan extra capaciteit, zodat er tijdig op ingespeeld kan worden. Niet alleen door de juiste mensen in te zetten, maar ook qua planning en budgetteren. In ons analyserapport laten we dit altijd helder zien.


Bent u op zoek naar (preventieve) beveiliging, waar kwaliteit en korte lijnen belangrijk zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Geplaatst in

Beveiliger nodig?

Met meer dan 15 jaar ervaring staan wij graag voor u klaar. Wij zijn binnen 1 á 2 uur ter plaatse als dat nodig is.

Recensies

De afgelopen 15 jaar hebben wij voor én met talloze organisaties gewerkt.
Hieronder enkele referenties waar we trots op zijn:

Scroll to Top