PIKETNUMMER: 020 - 337 43 69

Insights

De laatste beveiliging insights binnen handbereik. Heb je een vraag over de laatste ontwikkelingen in de beveiligingsbranche? Neem dan contact met ons op, zodat we je hier meer over kunnen vertellen.

Beveiliger inhuren

Beveiliging in 2021: een terugblik vanuit Connect Security

2021 was een turbulent jaar. Niet alleen voor ons als Connect Security, maar ook voor onze opdrachtgevers én medewerkers. Van extra handhaving bij aangescherpte coronamaatregelen tot preventieve beveiliging: we blikken ...

Coronabeveiliging inzetten steeds meer nodig

De toenemende coronamaatregelen zorgen niet alleen voor meer regels, ook neemt de onrust en agressie onder mensen helaas toe. Niet alleen heeft dit grote gevolgen voor het uitvoeren van de werkzaamheden, ook voelen medewerkers zich steeds vaker onveilig op de werkvloer. Niet voor niets kiezen veel zorginstellingen, ziekenhuizen, hotels, bedrijven, scholen en overheidsinstellingen ervoor om extra coronabeveiliging in te zetten om de veiligheid van zowel bezoekers als personeel te waarborgen.

5 redenen waarom beveiliging zo belangrijk is

Een haven waar veel veiligheidsrisico’s bij komen kijken, winkels waar een hoog diefstalgehalte is en toegangscontrole op evenementen; beveiliging inzetten kan op veel verschillende locaties. Maar, beveiliging is veel meer dan dat! Ook zijn er steeds meer beveiligers die tegelijkertijd een gastheerfunctie laten zien. Ze ontvangen gasten, wijzen de weg, voeren identiteitscontrole uit en zorgen voor sleutelbeheer. In deze blog delen we 5 redenen waarom beveiliging zo belangrijk is.